Salkkarit-tähti Johanna Anttila hempeässä yhteiskuvassa rakkaansa kanssa

Uusi Salkkarit-näyttelijä Johanna Anttila lennähti Pihlajakadulle Yhdysvalloista saakka 5:40
Uusi Salkkarit-näyttelijä Johanna Anttila kertoo havainneensa yhden suuren eron työelämässä Suomen ja Yhdysvaltojen välillä. Mistä on kyse? Katso haastattelu!

Pariskunta nautti Suomen aurinkoisesta säästä viikonloppuna.

Salatut elämät -näyttelijä Johanna Anttila kihlautui miesystävänsä Juhan kanssa romanttisissa puitteissa Prahassa alkuvuodesta. Matka Prahaan sekä kosinta tuli täytenä yllätyksenä Anttilalle. Hän paljasti romanttisen päivän yksityiskohtia sosiaalisessa mediassa tammikuussa.

Viikonloppuna Anttila nautti aurinkoisesta säästä miesystävänsä kanssa ja julkaisi Instagram-tilillään useita kuvia. Ensimmäisessä kuvassa hän poseeraa rakkaansa kanssa.

– Sunnuntaipäivä tämän kanssa, Anttila kirjoitti kuvan yhteyteen.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Yhdysvalloissa näyttelijäksi opiskellut Anttila kertoi MTV Uutisille, että päätyi takaisin Suomeen sattuman kautta, kun koronapandemia iski maailmalle vuoden 2020 keväänä, kun hän oli kolmen viikon reissulla Suomessa.

– Kymmenen päivää sen jälkeen, kun tulin, alkoi matkustuskielto. Päätin jäädä vähän pidemmäksi aikaa, ja se venähtikin taas vähän pidemmäksi aikaa. Sitten täällä olikin mukava olla ja päätin, että jään tänne kokonaan, yli seitsemän vuotta Yhdysvalloissa asuva Anttila kertoi MTV:lle.

Anttilan näyttelemä Salkkarit-hahmo Joanna Lumijoki saapui viime kesänä Salattuihin elämiin rohkean kohtauksen myötä, kun hän päätyi heti ensimmäisessä jaksossaan harrastamaan seksiä  Konsta Hietasen näyttelemän Mikin kanssa Moosen vessassa. Anttila kertoo, että koronapandemia on näkynyt siinä, kuinka rohkeat kohtaukset toteutetaan.

– Enemmän on jätetty ehkä katsojan mielikuvituksen varaan. Sehän on monesti ihan kiehtovaakin, kun aivan kaikkea ei näytetä, näyttelijä pohti MTV Uutisten haastattelussa puhelimitse Salkkareiden viime keväänä.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat