Mainos

Unohda sekundamukit ja kirjalahja! 11 tapaa tehdä isänpäivästä aidosti merkityksellinen

Oletko kyllästynyt ainaisiin kahvikupposiin sängyssä? Kidspot-sivusto listasi tavat tehdä isänpäivästä uudella tavalla merkityksellinen. Isänpäivää vietetään sunnuntaina 12. marraskuuta.

 1. Valmista maailman paras aamiainen niin, että isä saa päättää, mitä syö. Te kokkaatte ja tiskaatte, tai varaatte pöydän.
 2. Viettäkää aikaa yhdessä. Isänpäivässä tärkeintä ei ole lahja, vaan yhteinen aika. Pysykää pyjamissa kotona, katsokaa televisiota, syökää hyvin, leikkikää. Pankaa puhelimet ja netti kiinni – nyt ollaan kuin 1990-luvulla, vain perheen kesken!
 3. Lapset kirjoittavat isälle kirjeen. Näissä he kertovat, mitä isä heille merkitsee, ja mitä hänen ominaisuuksiaan lapsi arvostaa eniten. Kehystäkää kirje.
 4. Tehkää sitä, mitä isä haluaa tehdä. Tänään hän päättää, mihin suuntaatte viettämään aikaa! Kukaan ei saa valittaa tai panna vastaan. 
 5. Haluatko sittenkin antaa lahjan? Osta elämys – sen muistaa paremmin kuin sekundamukin, kirjan tai sen sadannen lahjakravatin.
 6. Ottakaa isän ja lasten kanssa uudelleen samanlaisia poseerauskuvia kuin lasten ollessa ihan pieniä, ja kehystäkää kuvat vierekkäin!
 7. Menkää perhekuvaukseen aitoon studioon. Muista pitää tilanne kepeänä ja hauskana – älä odota lasten istuvan paikallaan vahanukkemaisesti! Ottakaa elämänmakuisia kuvia, joissa ei tarvitse pönöttää.
 8. Jos sinun on pakko hankkia tavaraa, hanki jotakin uniikkia. Kenties yhteneväiset t-paidat isälle ja lapsille? Vanha klassikko on kirjoittaa isälle lahjakortteja, jotka oikeuttavat omaan aikaan aamulehden seurassa, tai vaikka autopesuun.
 9. Isä, anna lasten pukea sinut ja koristella ihosi väliaikaisilla tatuoinneilla. Salli kaikki mahdolliset asuvaihtoehdot. Lähtekää sitten yhdessä ulos syömään.
 10. Maalatkaa kätenne, painakaa ne kankaaseen. Kehystäkää koko komeus.
 11. Aloittakaa isänpäivien muistelukirja: kirjoittakaa, miten juhlitte ja missä, keitä oli paikalla, mikä oli ihaninta ja mitä yllättävää tapahtui. Anna lasten piirtää kuva isästä. Toistakaa muistiinpanojen teko joka vuosi. 

***


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja