Uma Thurmanin rakkauselämä: Avioeroja, kateutta ja pettämistä

AVAn torstaileffan tähti Uma Thurman on tähdittänyt monia menestyselokuvia, saanut rooleistaan lukuisia palkintoja ja ansainnut jopa Oscar-ehdokkuuden. Naisen rakkauselämä ei kuitenkaan ole sujunut aivan yhtä helpolla tavalla.

Uma Thurman voi rehvastella näyttävällä ansioluettelolla, johon kuuluu Pulp Fictionin ja Kill Billin kaltaisia menestyselokuvia. Kill Bill: Vol. 1 -elokuvasta hän pokkasi arvostetun Golden Globen ja lisäksi nainen on ollut ehdolla myös parhaan naissivuosan Oscariin. Uransa aikana lukuisia rooleja tehnyt Thurman on koettanut onneaan myös rakkauselämässä, mutta huonoin tuloksin.

Vuonna 1990 Thurman avioitui brittinäyttelijä Gary Oldmanin kanssa, jonka hän oli tavannut elokuvan kuvauksissa. Liitto kesti vain kaksi vuotta. Kumpikaan ei ole hiiskahtanut sanallakaan, mikä avioliitossa meni vikaan.

Tämä ei lannistanut vaaleaverikköä, jonka seuraava suuri rakkaus oli vastanäyttelijä Ethan Hawke. Pariskunta meni naimisiin toukokuussa 1998.

Suhde Quentin Tarantinon kanssa?

Myöhemmin Thurman on kertonut, että yksi syy avioliittoon oli se, että hän oli häiden aikaan seitsemännellä kuulla raskaana. Heinäkuussa 1998 syntyi näyttelijäpariskunnan esikoistyttö. Vuonna 2002 Thurman ja Hawke saivat toisen lapsensa. Perheonnea ei kestänyt kauaa ja Hollywoodin superpariskunta erosi vuonna 2004.

Unelmaparin eron syitä on puitu julkisuudessa monia kertoja. Hawke on kertonut haastatteluissa avoimesti, että kateus aiheutti avioliitossa eripuraa, sillä toinen menestyi toista paremmin. Zimbio.comin mukaan Hawke petti vaimoaan kuultuaan juoruja siitä, että Thurmanilla olisi ollut suhde ohjaaja Quentin Tarantinoon.

Oprah Winfrey kysyi Thurmanilta haastattelussa suoraan, liittyikö pariskunnan eroon pettämistä.

– Lopussa sellaisia asioita oli. Kävimme tuolloin läpi vaikeita aikoja, Thurman myönsi Oprahille.

Vaikka Thurman ja Tarantino ovat kieltäneet suhteensa, on legendaarinen ohjaaja lisännyt vettä myllyyn vihjaamalla, että kaksikon välillä olisi ehkä sittenkin ollut jotakin.

– En sano ei, enkä sano kyllä, hän on todennut.

Viimeisin rakkaussuhde Thurmanilla oli brittiläisen Arpad Bussonin kanssa, mutta suhde päättyi marraskuussa 2009.

Uma Thurman nähdään AVAn torstaileffassa Sweet and Lowdown - duurissa ja mollissa, joka on Woody Allenin käsialaa. Elokuva nähdään torstaina 24.11. kello 21.00.

Lähteet: Wikipedia.org, IMDb.com, Yourtango.com, Zimbio.com

Kuva: Getty Images

(AVA)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja