Ujo 59-vuotias nainen ryhtyi sattumalta alusvaatemalliksi: "Minä vain mietin, miksi kukaan haluaisi nähdä minut pelkissä bikineissä"

Pluskokoinen malli raivostui hoikennussovellukselle 1:08
Pluskokoinen malli Tess Holliday raivostui, kun hänen kuvaansa käytettiin hoikennussovelluksen mainoksessa. 

Liki 60-vuotias Nicola tekee menestyksekästä uraa alusvaatemallina. Uutismedia New York Postin mukaan nainen haluaa osoittaa, ettei kauneudessa ole kyse koosta tai iästä.  

Nicola Griffin on upea 59-vuotias nainen, jota seuraa yli 12,5 tuhatta silmäparia Instagramissa. Hopeatukkainen nainen poseeraa Instagram-kuvissaan rohkeissa alusvaatteissa ja bikineissä äärimmäisen itsevarman näköisenä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Näin ei kuitenkaan ole aina ollut. Vielä 20 vuotta sitten Nicola oli erittäin ujo nuori nainen. Häntä ei nähty keikistelemässä rannalla edes kokouimapuvussa ja arka nainen joutui keräämään kaiken rohkeutensa tavallista kauppareissuakin varten.

 – Olin todella epävarma 30–40-vuotiaana, mutta nykyään minulla ei ole mitään ongelmaa alusvaatekuvien kanssa, Nicola muotoilee Caters New Agencylle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nykyisin itseään ylpeästi kantava nainen tienaa elantonsa mallin töillä. Hän poseeraa niin bikini- kuin muotikuvissakin lehtien kansissa sekä esittelee vaatteita muotinäytösten lavoilla ympäri maailman.

– Viime vuodet ovat olleet yhtä pyörremyrskyä, nainen kuvailee suosiotaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hopeanharmaat hiukset olivat avain mallinuralle

Kaikki sai alkunsa pankissa. Eräs hiuksiin erikoistuneen yrityksen agentti huomasi Nicolan ja tämän upeat hopeanharmaat hiukset. Agentti ehdotti Nicolalle yhteistyötä uuden hopeashampoon lanseeranneen yrityksen kanssa.

Nicola ensin epäröi, mutta päätti tarttua ainutlaatuiseen tilaisuuteen kaksostyttöjensä painostuksesta. Vain kaksi kuukautta myöhemmin Nicola esitteli seksikkäitä uima-asuja elämänsä ensimmäisellä mallikeikalla Karibian saarilla.

– Minä vain mietin, miksi kukaan haluaisi nähdä minut pelkissä bikineissä, alusvaatemalli muistelee malliuransa alkua. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Aikoo jatkaa mallintöitä hautaan asti

Nicola on lyhyessä ajassa päässyt työskentelemään kuuluisten brändien, kuvaajien ja mallien kanssa. Hän poseeraa useissa kuvissa esimerkiksi maailmankuulun plusmalli Ashley Grahamin kanssa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nicola kertoo suosionsa piilevän siinä, että hänen hyvin tavallinen ulkonäkönsä vetoaa ihmisiin, sillä häneen on helpompi samaistua kuin langanlaihoihin bikinimalleihin.

Hän paljastaa treenaavansa painoilla joka toinen päivä ja noudattaa terveellistä ruokavaliota pitääkseen itsensä kunnossa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nicola rakastaa työtään niin paljon, että uhoaa tekevänsä bikinikuvauksia aina kuolemaansa saakka. Hän aikoo pysyä päätöksessään siitäkin huolimatta, että toiset kritisoivat hänen rohkeutta ja itsevarmuutta vaativaa työtään.

– Jotkut väittävät, että viisikymppisen tulisi olla jo eläkkeellä, mutta minä vasta lämmittelen, nainen sanoo pilke silmäkulmassaan.

Nicola haluaakin osoittaa rohkeilla kuvillaan ja maineikkaalla mallin urallaan sen, että jokainen meistä on upea kaikessa ainutlaatuisuudessaan – ikään tai kokoon katsomatta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat