Opiskelija tilasi mekon seksikkään mainoskuvan innoittamana – hulvaton reaktio, kun tilaus viimein saapui

Irlantilainen Jodie repesi naurusta nähdessään, millaisen mekon tuli tilanneeksi.

Dublinilaistyttö ei voinut lakata nauramasta saatuaan mekkotilauksensa käsiinsä. 18-vuotias Jodie Howard jakoi Twitterissä videon reaktiostaan, jonka mekon näkeminen aiheutti. Hulvatonta videota on katsottu jo yli 720 000 kertaa, ja sillä on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Kävi nimittäin ilmi, ettei mekko aivan vastannut Jodien odotuksia.

– Shoppailen netissä toisinaan, [mutta] tämä on ensimmäinen kerta, kun olen saanut jotain, joka on täysin erilainen kuin kuva netissä, hän kertoo Dublin Live -sivustolla.

Jodie kertoo nähneensä mainoksen mekosta Instagramissa,  klikanneensa sivustolle ja tilanneensa mekon. Ensimmäinen hälytysmerkki oli viesti pankilta, jossa varoiteltiin Lux Noire -sivuston luotettavuudesta. Jodie päätti kuitenkin tilata mekon. Postimaksun kanssa mekko kustansi 33 euroa.

Katso reaktio videolta. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaksi viikkoa myöhemmin pieni paketti saapui.

– Olin innoissani, kun se tuli, mutta hieman shokissa, kun näin paketin koon, Jodie kertoo.

Jodie kertoo nauraneensa yhdessä äitinsä kanssa, kun hän yritti änkeä pikkuruista mekkoa ylleen. Kun mekko vihdoin sujahti nuoren naisen ylle, saivat he huomata, että mekko oli "täysin läpinäkyvä".

Klikkaa kuvat isommiksi. Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Jodie julkaisi myös kuvan nettisivuilla olleesta mainoskuvasta ja saamastaan mekosta yllään. Mekosta toden totta näkyy kaikki läpi.

Pian kävi ilmi, että sivusto oli muutenkin napannut kuvan Danielle Metz -nimisen naisen Instagram-tililtä, eikä mekko Daniellen mukaan ole edes Lux Noire -merkkinen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nettiostokset ovat ennenkin herättäneet hämmennystä.  Esimerkiksi eräs asiakas hämmästyi huomattuaan, ettei hänen tilaamansa vaate mahtunut kuin toisen jalan ympärille, toinen puolestaan ihmetteli tilaamiensa housujen pituutta.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat