Tässäkö tulevan kesän kuumin ja rohkein festarityyli? Unohda yläosa ja peitä rinnat glitterillä!

Vinkit vaatteiden huoltamiseen 7:33
Jenna Kiuru ja Maria Manninen antavat vinkit vaatteiden huoltamiseen.

Tämän kevään meikkitrendi näkyy myös festivaalityylissä. Tänä kesänä suositaan glitteriä rohkeallakin tavalla, kertoo The Sun

Kesä ja kotimaiset festivaalit lähestyvät. Moni tyylitietoinen festarikävijä onkin alkanut jo päivittää vaatekaappiaan tulevaa juhlasesonkia varten.

Viime kesänä etenkin korkeavyötäröiset housut, farkkushortsit, crop topit, kukkapannat sekä vyölaukut olivat festarien tykätyimmät asusteet.

Mikäli vastikään Kaliforniassa järjestetyn Coachella -festivaalikävijöiden yllä nähtyjä tyylejä on uskominen, tulevana kesänä lyhyet kesämekot ja maiharit ovat suuressa nosteessa.

Kuten meikissä, myös pukeutumisessa on nähtävissä glitterin viimeaikainen suosio. Tai tässä tapauksessa ei voida puhua edes pukeutumisesta, sillä nyt hehkutetaan tyyliä, joka ei jätä mitään arvailujen varaan.

Glitter-asu, joka varmasti osuu silmään

Coachella-festivaaleilla nähtiin huhtikuun puolivälissä tyrmäävän upeita festivaalityylejä ja asukokonaisuuksia. Moni nainen suosi todella rohkeaa asukokonaisuutta jättämällä yläosan ilman rihman kiertämää.

Festivaaleilla nähtiin nimittäin naisia ja miehiä, jotka olivat päällystäneet paljaan rintavarustuksensa glitterillä sekä erimuotoisilla, -kokoisilla ja -värisillä tekotimanteilla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

The Go Get Glitter -nimiselle Instagram-tilille lisätyissä kuvissa moni nainen on liimannut tekotimantteja paljasta ihoa vasten.

Tällainen rohkea tyyli ei ole välttämättä jokaisen naisen ehdoton lemppari. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Niiden, jotka eivät välttämättä halua heilua live-musiikin tahdissa rintavarustus paljaana, kannattaa panostaa glittermeikkiin ja -hiuksiin tai luoda timanteista vaikkapa näyttäviä koruja. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Tällainen glitterintäyteinen tyyli sopii myös miehille. Glitteriä ei voi tänä kesänä olla liikaa! 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Tässä vinkit ihon glitterintäyteiseen koristeluun!

  • Sijoita rahaa laadukkaisiin tekotimantteihin, joissa on kunnon liimapinta.
  • Ennen kuin liimaat tekotimantteja tai glitteriä ihoon, levitä iholle kiinnitys- tai hiusgeeliä paremman tarttumapinnan aikaansaamiseksi.
  • Aseta kivet hiuslakan avulla. Asettele tekotimantteja ja glitteriä myös käsivarsiin, hiuksiin ja kasvoihin luodaksesi upean kokonaisuuden.
  • Vinkkivitonen: sinun ei tarvitse olla täysin alasti. Voit pukea yllesi esimerkiksi crop topin tai bikinien yläosan.  

Jos haluat erottua muusta festivaaliyleisöstä, kannattaa ottaa tämä festivaalityyli haltuun!

Mitenkähän tällaiset glittermeikit ja -asut vain mahtavat kestää kuumassa tai sateisessa kesäsäässä ja festivaalien väentungoksessa?

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: The Sun, Instagram


Lue myös:

    Uusimmat