Uimahallikohusta tuttu valtuutettu herätti raivoa kommenteillaan mestari Vilppaasta, tunnettu miljonäärikin näpäytti takaisin – "Ei muuta kuin korvaushakemusta vetämään"

Salossa on nyt urheilujuhlan aika, kun paikallinen Vilpas varmisti seurahistoriansa ensimmäisen koripallon Suomen mestaruuden tiistaina. Uimahallikohusta tuttu Salon kaupunginvaltuutettu Jaana Haapasalo (sit.) on kuitenkin toista mieltä. 

Pääkuvan videolla Tulosruudun raportti Vilppaan mestaruuden ratkaisseesta ottelusta ja salolaisseuran juhlista. 

Haapasalo on tuonut esille näkemyksiään Vilppaan mestaruudesta ja sen aiheuttamasta juhlinnasta Twitterissä. Kaupunginvaltuutetun viestien sävy on vähättelevä.  

– Ärsyttää, että salolaiset luulevat nyt voittaneensa jotain, kun muutama urheilijanuorukainen on pompotellut palloa, Haapasalo kirjoittaa

Haapasalo myös kertoo vihaavansa kilpaurheilua. Eikä hän näe mitään erikoista Suomen mestaruudessa tai siinä, mikä joukkue sen voittaa. 

– En ymmärrä. Tässä kaupungin oman joukkueen kannatuksessa on kummallisia nationalistisia ja nurkkakuntaisia piirteitä, hän twiittaa.

– Kilpaurheilu on epäterveellistä ja ruokkii vääristyneitä arvoja, kertoo Haapasalon viimeisin twiitti.

Nämä näkemykset ovat aiheuttaneet paljon vastauksia. Pääasiassa kummastelevia, osittain myös törkeitä. 

– Ei muuta kuin korvaushakemusta vetämään, kun paikalliset urheiluseurat ovat aiheuttaneet mielipahaa menestymällä, eräs kirjoittaa.

– Nyt se mestaruudesta iloitseminen seis salolaiset! Iloitseminen on kauheaa katsottavaa, toinen vastaa

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Mukana on paljon viittauksia Haapasalon vaatimaan 500 euron korvaukseen siitä, että hän oli viime vuoden heinäkuussa Salon uimahallissa saanut viereistä rataa perhosta uineen kilpauimarin roiskeet päällensä ja vetänyt vedet keuhkoihinsa. 

Tapauksesta väännetään edelleen, vaikka televisio-ohjelmastakin tunnettu monimiljonääri ja yrittäjä Kim Väisänen maksoi Haapasalolle tämän vaatimat rahat "yhteiskunnan puolesta" viime syksynä.  

Myös Väisänen on käynyt kommentoimassa Haapasalon näkemyksiä Vilppaasta, kilpaurheilusta ja salolaisista urheilufaneista. 

– Eikö ne uimahallit voisi jo pikkuhiljaa avautua? Väisänen kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat