Silja Kosonen hirmukisassa Los Angelesissa – suomalaiselta komea kaari

Moukarinheittäjä Silja Kosonen nappasi viidennen sijan yleisurheilun kovatasoisessa LA Grand Prix'ssä Los Angelesissa. Kososen paras heitto kantoi naisten moukarikisassa 70,51 metriä.

Kosonen saapui Los Angelesiin kaksi päivää ennen kilpailua ja oli kohtuullisen tyytyväinen kisaansa.

– Ihan hyvä fiilis jäi. Vähän oli tekniikkaongelmia, mutta olen tyytyväinen, että sain 70-metrisen tuollaisen matkustamisen jälkeen, Kosonen sanoi Urheiluliiton tiedotteessa.

– Ei se matkustaminen mitenkään hirveästi tuntunut. Hyvin olen saanut nukuttua, vaikka ensimmäinen yö oli vähän huono. Jalat tuntuivat olevan hyvässä kunnossa.

Kososen tämän kevään pisin heitto 72,56 syntyi toukokuun alussa Tammelassa. Suomalainen osallistuu ensi viikon lauantaina Eugenessa Timanttiliigan kilpailuun.

Yhdysvaltain Brooke Andersen voitti Los Angelesin moukarikisan tuloksella 77,32. Yhdysvaltain Deanna Price (77,16) oli toinen ja Kanadan Camryn Rogers (75,56) kolmas.

Andersen on tämän kauden maailmantilaston kärjessä tuloksella 79,92. Pricen heitto perjantailta riitti rankingkakkoseksi. Kosonen on kyseisellä listalla 14:ntenä. 

Lue myös:

    Uusimmat