Uhri on alle 15-vuotias poika, tekijöiksi epäillään kolmea alle 15-vuotiasta – Imatralla on annettu kriisiapua rajun pahoinpitelyn järkyttämille

Näin Imatralla tapahtunutta väkivallantekoa kommentoidaan 2:24
Näin tapausta kommentoi Eksoten perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja: Kriisiapua on jo annettu.

Imatralla on tarjottu kriisiapua alaikäisen pahoinpitelun järkyttämille ihmisille. Uhriksi on paljastunut alle 15-vuotias poika, tekijöiksi epäillään kolmea alle 15-vuotiasta. 

Vuoksenniskan koulun pihalla tapahtui tiistaina raju alaikäisen pojan pahoinpitely.

Välikohtauksen jälkeen pahoinpidelty poika toimitettiin sairaalaan. Tekijöiksi epäillään kolmea alle 15-vuotiasta henkilöä.

Tapahtumasta on levinnyt sosiaalisessa mediassa video, jota poliisi on kehottanut olemaan jakamatta.

Kriisiapua annettu järkyttyneille

Imatran kaupungin ja Eksoten tiedotteissa kerrotaan, että tapauksesta järkyttyneille on tarjolla kriisiapua. Eksoten perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja Merja Heinonen kertoo MTV Uutisille, että tapauksen takia joillekin henkilöille on annettu kriisiapua puhelimitse.

– Toki aina tällaisessa tilanteessa tarjotaan ihmisille mahdollisuutta päästä käsittelemään asiaa, kertoo Heinonen.

Heinosen mukaan kaikkia tällaisia tapauksia ei valitettavasti pystytä estämään.

– Tärkeintä on asioiden selvittäminen lasten kanssa, jotta asiat eivät enää toistuisi.

"Kyseessä yksittäistapaus"

Video lähti pahoinpitelyn jälkeen leviämään nopeasti laajalti sosiaalisessa mediassa. Heinonen ei kuitenkaan usko, että sosiaalinen media olisi tällaisten tekojen motiivina tai että sen takia tällaiset nuorten tekemät pahoinpitelyt olisivat lisääntyneet.

– Kyseessä on yksittäistapaus. En usko sosiaalisen median lisäävän tämän tyyppistä toimintaa lasten keskuudessa, sanoo Heinonen.

Katso ylhäällä olevalta videolta, mitä tapauksesta tiedetään tähän mennessä.

Juttua oikaistu 20.5. klo 10:50: Uhrin iän edestä puuttunut sana alle. Uhri on siis alle 15-vuotias, ei 15-vuotias, kuten jutussa aiemmin sanottiin. 

Lue myös:

    Uusimmat