Uhkea bikinimamma Mel B esitteli uusia muotojaan, katso!

Raskaus on kaunistanut Melanie Brownia, joka odottaa kolmatta lastaan. Melin aviomies vaikuttaa olevan vaimon raskausmuodoista innoissaan.

Spice Girls -yhtyeen jäsenet ovat yksissä tuumin erittäin raskaana. Victoria Beckham ja Emma Bunton julkistivat vauvauutiset ensimmäisinä, ja nyt raskaus alkaa näkyä myös Melanie Brownin, 35, vatsan seutuvilla.

Mediatakeout julkaisi kuvat Melaniesta ja hänen perheestään uima-altaalla. Laulajatar esitteli söpösti pullottavaa vauvamasuaan upeissa valkoisissa bikineissä. Melanien aviomies Stephen Belafonte ei malttanut pitää näppejään kurissa, vaan kosketteli jatkuvasti muodokasta vaimoaan!

Mel B bikinikuvat, katso Mediatakeout.comissa.

Toukokuussa 36 vuotta täyttävällä Melaniella on kaksi tytärtä entuudestaan, Phoenix Chi ja Angel Iris. Kolmannen lapsen sukupuolesta ei ole vielä tihkunut tietoa julkisuuteen. Vanhan sanonnan mukaan tyttölapsi vie äidiltään kauneuden, ja poikalapsi lisää sitä. Raskaus on saanut Mel B:n puhkeamaan kukkaan, joten nähtäväksi jää, pitääkö sanonta paikkansa. Vauvan odotetaan syntyvän kesällä.

MTV3/Helmi

Lähde: Mediatakeout.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja