Jo kolmas Spice Girl raskaana – Mel B odottaa vauvaa!

Vasta hiljattain vauvakuumeestaan puhunut Mel B on paljastanut olevansa raskaana. Tähdelle lapsi on kolmas, mutta ensimmäinen yhteinen aviomies Stephen Belafonten kanssa.

Spice Girls -yhtyeestä tutut Victoria Beckham ja Emma Bunton ovat jo ilmoittaneet raskauksistaan ja nyt myös kolmas bändin jäsen on vahvistanut odottavansa vauvaa. Melanie Brown on raskaana aviomiehelleen Stephen Belafontelle, 35, ja vauvan odotetaan syntyvän kesällä.

– Olemme todella innoissamme. Emme olisi suunnitelleet ja odottaneet neljää vuotta saadaksemme lapsen, jos emme olisi todella innoissame siitä ja valmiina siihen. Vaikkakaan ikinä ei voi olla todella valmis, 35-vuotias Brown kertoi Hello-lehdelle.

Brown ja Belafonte aloittivat vauvan yrittämisen joulun tienoilla ja paria onnistikin pian. Kaksikko ei ilmeisesti aio ottaa selville vauvan sukupuolta etukäteen.

– En ole täysin päättänyt, haluanko tietää vai en. Olen yli ensimmäisen kolmanneksen, joten olen päässyt yli epävarmojen, kolmen ensimmäisen kuukauden yli ja olen turvallisella maaperällä. Ensimmäiset kolme kuukatta olin aika pahoinvoiva ja väsynyt, mitä en ennen ole ollut, Brown kertoo.

Myös vauvan tuleva isä on innoissaan.

– Ostin pullon Cristal-samppanjaa ja sanoin 'Kulta, nauti tämä lasillinen, sillä et voi juoda enää!' Minun täytyy sanoa, että hän todella nautti siitä lasillisesta Cristalia, Belafonte kertoo.

Brownilla on edellisestä avioliitostaan 12-vuotias Phoenix-tytär sekä 3-vuotias Angel suhteesta näyttelijä Eddie Murphyyn. Belafontella on 6-vuotias Giselle-tytär.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat