Mainos

Tyylikäs sisustus koostuu klassikoista

Mustavalkoinen kiiltävä keittiö on pieni ja tehokas. Mustat graniittitasot ja mustalla saumatut välitilan mosaiikkilaatat sekä kiiltävät vetimettömät kaapistot muodostavat tyylikkään kokonaisuuden, jota maustavat keittiön kauniit klassikot. Kokonaan graniitista tehdyn saarekkeen toisella puolella on lasipöytä, jonka erikoisuus on sen jatkettavuudessa.

Tyylikäs keittiö on hyvä pari olohuoneelle, johon se on suorassa yhteydessä. Le Corbusierin nojatuolit ja divaani, Eileen Greyn Adjustable-table sekä Pipistrello-valaisin ovat designikoneja, joiden seuraa piristää Santachiaran suunnittelema punainen, munan muotoinen rahi.

Seinän suuret maalaukset tuovat huoneeseen viimeisen silauksen ja antavat vauhtia hillittyyn mustavalkoiseen tyylikkyyteen. Suuret, lattiatasosta alkavat ikkunat ja parveke lasikaiteineen tuovat tilaan lisää avaruutta.

Olohuoneesta nousevat keveät portaat ylös kattoikkunoiden valaisemalle parvelle, jossa on mukava tehdä töitä, olematta eristettynä muista perheenjäsenistä.

Makuuhuone on dramaattisen mustavalkoinen. Uusin hankita on hentorakenteinen kristallikruunu, joka on mehukas kontrasti graafiselle mustavalkoisuudelle. Upea efekti muodostuu, kun lukulampun led-valo suunnataan kruunuun ja kaikki tuhannet spektrit ja lampun varjo heijastuvat kattoon.

Alakerrassa on perheen pojan huone, jonka paras paikka on Aarne Jacobsenin tuoli!

(T.i.l.a. 5.12.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.