Tyylikäs nainen ei karta kiiltonahkaa: Louis Vuittonin uusin mallisto huokuu ryhdikkyyttä

Louis Vuittonin muotinäytöksessä esiteltiin 5.3.2014 muotitalon uutuudet ja perinteiseen keväiseen tapaan näytöksessä nähtiin ensi syksyn ja talven muotiuutuuksia. Ota harppaus tulevien kausien muotiin ja katso, millaisia uutuuksia Vuittonin näytöksessä ihasteltiin!

Louis Vuittonin muotinäytöksiltä on opittu odottamaan paljon, sillä muotitalo panostaa näytöstensä visuaalisuuteen usein enemmän kuin mikään muu maailmankuulu muotitalo. Ensikosketuksen Vuittonin tulevan syksyn ja talven muotiin antanut näytös oli kuitenkin paljon tavallista hillitympi sekä asukokonaisuuksien että itse muotinäytöksen puolesta.

Ainoa poikkeuksellinen seikka, joka erotti Vuittonin näytöksen tällä kertaa perinteisemmistä muotinäytöksistä oli se, että catwalk ei ollut suora, ja vieraiden paikka oli mallien sijaan korokkeilla. Mallit astelivat siten käytäviä pitkin vieraiden ihastellessa näytöstä korokkeilta – roolit olivat siten toisinpäin kuin tavallisesti.

Pelkistettyjä värejä, kiiltonahkaa ja asusteiden voimaa

Vuittonin asukokonaisuuksien värit olivat erityisen pelkistettyjä: lavalla näkyi liki yksinomaan mustaa, valkoista, ruskeaa ja sinistä. Vain harvoissa vaatekappaleissa oli häivähdys printtikuoseja.

Näytöksessä nähtiin paljon takavuosien suosikkia, kiiltonahkaa, jota oli yhdistetty paljon myös perinteisen mattapintaisen nahan kanssa. Vuittonin uutuudet kannustavat yhdistelemään erilaisia kiiltäviä ja mattapintaisia materiaaleja rohkeasti.

Asusteilla oli merkittävä rooli näytöksessä ja tämä näkyi erityisesti vöiden käytössä: useimpien mallien hoikkaa uumaa oli korostettu näyttävällä vyötärövyöllä. Usealla mallilla oli myös erityisen näyttävä korvakoru – mutta vain toisessa korvassa.

Tulevana syksynä ja talvena huomio kiinnittyy Vuittonilla kauluksiin. Lavalla nähtiin sekä näyttäviä poolokauluksia että pyöreälinjaisia syväänuurrettuja kaula-aukkoja.

Lue myös:

Heli Kuitunen, heli.kuitunen(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja