Tyttöystävä: En halua lapsia George Clooneyn kanssa

George Clooneyn tyttöystävä Elisabetta Canalis ei halua lapsia, sillä saa tyydytettyä äidinvaistonsa muilla keinoin.

Näyttelijäkomistus George Clooneyn pitkäaikainen tyttöystävä, malli Elisabetta Canalis ei halua lapsia, sillä hänen lemmikkinsä tyydyttävät kaunottaren äidilliset vaistot. Italialaissyntyinen kaunotar ja Clooney ovat pitäneet yhtä vuodesta 2009.

– Raskaaksi tulo ei ole koskaan ollut tavoitteeni. Äidinvaistoni ovat täysin tyydyttyneet – kiitos koirieni, Elisabetta paljasti Italian Cosmopolitanin haastattelussa.

32-vuotiasta kaunotarta ei haittaa, vaikka hänet tunnetaan vain Clooneyn tyttöystävänä. Hän myöntää vain nauttivansa siitä, koska voi murehtia vähemmän. Puhuttaessa syistä, miksi hän rakastaa Ocean's Eleven -tähteä, Elisabetta paljastaa amerikkalaisten miesten näyttävän tunteensa Välimeren vastineita helpommin.

– Italialaisten miesten on hyvin vaikea sanoa "rakastan sinua". Lyhyesti sanottuna, amerikkalaiset miehet ovat avoimempia tunteellisesta näkökulmasta katsottuna.

Elisabettan mukaan hän ja George eivät pidä mistään niin paljon kuin siitä, että voivat hypätä moottoripyörän selkään ja lähteä kruisailemaan Yhdysvaltojen läntiselle rantaviivalle.

– Rakastamme rannikkoa: Pasific Highwayta ja sen kallioita, surffareita ja aaltoja!

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja