Mainos

Tytön erikoinen tatuointi inspiroi kuulovammaisia: "Ystävällinen tapa kertoa asiasta"

Tyttö halusi muistuttaa kaikkia hänen kanssaan keskustelevia siitä, että hänen toinen korvansa on kuuro. Lopputuloksena syntyi sympaattinen tatutointi. 

Olemme tottuneet kulttuuriin, jossa erilaisia vammoja yritetään peitellä mahdollisuuksien mukaan. Eräs rohkea tyttö päätti kuitenkin tehdä omasta vammastaan hieman näkyvämmän.

Tyttö tatuoi korvansa taakse kauniin symbolin muistuttamaan ihmisiä siitä, että hänelle ei kannata puhua vasemmalta puolelta. Tämä on tytön mukaan ystävällinen tapa huomauttaa asiasta, jota harva muistaa ottaa huomioon.

Erikoinen tatuointi pitkän harkinnan tulosta

Tatuointi esittää kaiutinta, jonka viereen on piirretty ruksi. Nimimerkillä raingoose kuvapalvelu Imguriin lisäämää kuvaa on katsottu muutaman päivän sisällä jo 2,7 miljoonaa kertaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tyttö selittää, että idea tatuointiin ei tullut hetken mielijohteesta, vaan oli pohtinut tatuointipäätöstä pitkään. Hän valitsi kuvaksi kaiuttimen, sillä uskoi sen olevan ihmisläheisin vaihtoehto.

– Ajattelin, että jos valitsen kuvaan mikrofonin, ihmiset eivät enää puhu minulle laisinkaan. Saatan änkyttää, mutta pystyn silti ilmaisemaan itseäni, tyttö lisää.

Hän pohti myös sitä, että mikrofoni olisi voinut viestiä siitä, että hän ei pysty puhumaan laisinkaan. 

Kuva inspiroinut myös muita kuulovammaisia

Tytöllä on myös viesti kaikille niille, jotka omaavat saman vamman tai eivät kuule hyvin.

– Tiedän, se on syvältä. Mutta lopulta siihen tottuu ja se on vain pieni asia, joka on osa teitä.

Kuva on inspiroinut myös muita kuulovammaisia samaan. Eräs kuvaan kommentoinut henkilö iloitsee, että aikoo ehdottomasti kopioida tytön idean omaan elämäänsä.

Lukuisat samasta vammasta kärsivät kommentoivat, että he ovat rakastuneet tähän huumoripitoiseen viestiin, joka voi auttaa heitä toimimaan paremmin sosiaalisissa tilanteissa.  

Lähde: Today 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.