Tytär sai ajokortin ja vanhemmat päästivät hänet rattiin – takapenkillä istunut pikkuveli kauhuissaan: "Miksi itket?"

2:16
Videolla vinkit parkkipaikalla peruuttamiseen.

Pikkuveljen usko oli koetuksella, kun isosisko pääsi rattiin.

Liki jokaisella on taatusti lähipiirissään se yksi kuski, jonka kyytiin ei millään haluaisi mennä. Epävarma ajotyyli tai liian vauhdikas meno voi saada pelkääjänpaikalla istuvan puristamaan kättä nyrkkiin.

Twitter-käyttäjä Bree julkaisi videon pikkusiskonsa ensimmäisestä ajomatkasta ajokortin omistavana kuskina. Videota on katsottu yli 4,6 miljoonaa kertaa, mutta ei suinkaan siskon haparoivan ajotyylin takia. Suosion syy piilee takapenkkiläisen pelästyneessä reaktiossa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Pikkusiskoni sai ajokorttinsa ja vanhempani antoivat hänen ajaa kotiin eilen. Tämä on video, jonka sain äidiltäni näyttämään minulle pikkuveljeni reaktio. Hah, pikkuraukka! Hän on kauhuissaan siskon ajamisesta, Bree nauraa twiitissään.

"Et sinä kuole"

Takapenkin 8-vuotias pikkuveli on totta tosiaan kauhuissaan. Kyydissä pelkäävä poika itkee avoimesti samalla, kun vanhemmat opastavat tytärtään ajamisessa.

– Miksi itket? Et sinä kuole, äiti sanoo pojalleen videolla, joka sai yli 400 000 tykkäystä.

Bree selvensi myöhemmin, että pikkusisko oli ajanut ennenkin, eikä äiti kuvannut tarkoituksella poikansa itkua, vaan tyttären ajoa. Bree toteaa myös, että vasta kahdeksanvuotias pikkuveli oli aidosti peloissaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja