Twilight-tähti Harlinin elokuvaan – Renny perustelee valintaa

Suomalaisen Renny Harlinin ohjaaman Hercules 3D -elokuvan päärooliin on valittu Twilight-sarjan tähti.

Renny Harlin ohjaa Millennium-tuotantoyhtiön suurprojektin, antiikin Kreikan puolijumalan tarinaan perustuvan Hercules 3D -elokuvan. Tuotannon budjetti on noin 70 miljoonaa dollaria eli noin 54 miljoonaa euroa.

Elokuvan päärooliin Herculekseksi on kiinnitetty Twilight-elokuvien tähti Kellan Lutz. Elokuvan kuvausten olisi tarkoitus alkaa Bulgariassa toukokuussa. The Hollywood Reporter haastatteli Harlinia valinnasta.

– Herculeksen tapaisen mytologisen ja legendaarisen historiahahmon tulkintaan tarvitaan muutakin kuin fysiikkaa. Kellanilla on juuri tämän roolin vaatimaa persoonallisuutta. Hän ei pelkää tutustua hahmon vahvuuksiin ja heikkouksiin, Kellan teki minuun vaikutuksen intohimollaan, Harlin kertoo haastattelussa.

Elokuvan käsikirjoituksen on Harlinin kanssa tehneet Sean Hood ja Giulio Steve. Juonen kantavana voimana rakkaustarina.

– Kellanilla on karismaa ja ulkonäköä, jonka Harlin tuo esiin tässä roolissa. Rennyllä oli Kellan mielessä tähän rooliin alusta asti, joten hän on hyvin innoissaan siitä, että Kellan on nyt mukana, ohjaaja-tuottaja Boaz Davidson toteaa.

– Tämä on Kellanille läpimurtorooli, joka antaa hänelle mahdollisuuden loistaa ja kasvaa näyttelijänä, Harlin intoilee.

Twilight-elokuvissa Luz on nähtu Emmett Cullenin roolissa. Lisäksi 28-vuotias näyttelijä on nähty muun muassa elokuvissa Immortals ja Warrior.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja