Tv-tähti Hanna Sumari otti osaa koronakeskusteluun – sohaisi suoraan ampiaispesään: "Haluan olla mukana tuomassa ihmisille tietoa"

1:00:25
Katso MTV Uutisten erikoislähetys koronaepidemiasta.

Sosiaalisen median vaikuttaja Hanna Sumari otti Apu-lehden blogissaan kantaa siihen, miten ihmiset matkaavat Lappiin koronapandemian aikana.

Tv-tähti ja sosiaalisen median vaikuttaja Hanna Sumari kertoi Apu-lehden blogissaan mielipiteensä kovasti puhuttaneeseen Lapin matkailuun pandemiatilanteen aikana.

Kirjoituksessaan hän ihmettelee ihmisten itsekkäitä toimia, joissa he vaarantavat muiden terveyden oman ilottelun hinnalla.

– Ihmiset, jotka nyt lähtevät Leville tai muihin laskettelukeskuksiin keväthangille iloittelemaan ja viettämään ratkiriemukasta after ski –elämää ovat sietämättömän itsekkäitä omaan napaan katsovia ihmisiä, jotka eivät todellakaan muista välitä, Sumari kirjoitti.

Tähti kertoo MTV Uutisten haastattelussa haluavansa ottaa kantaa tärkeisiin asioihin. Hän kokee, että sosiaalisen median vaikuttajana hänellä on tärkeä tehtävä välittää tietoa.

– Somessa on paljon väärää tietoa. Haluan olla mukana tuomassa ihmisille tietoa, mikä on totta, Sumari kertoo.

Media-alan ammattilainen kertoo, ettei aio itse pelätä koronan takia.

– Luulin, ettei alkaisi ahdistaa tai pelottaa, mutta kyllä nämä uutiset jo hirvittävät. Koetan puuhata kaikenlaista ja olla aktiivinen, niin pysyy hyvä fiilis. Omakotitalossa onneksi on aina tekemättömiä töitä sisällä ja ulkona. Vaikka tulisi ulkonaliikkumiskielto niin pärjään kyllä, kun voin olla omalla pihalla Sumari kertoo. 

Sumari nähdään pian Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjassa asiantuntijana.

Suomen kaunein koti: Kesämökit to 23.4. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla. C Moressa seuraavan viikon jakso julkaistaan tv-esityksen jälkeen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja