Tuukka ja Olga Temonen riehakkaalla päällä Jussi-gaalan punaisella matolla: "Ollaan vietetty erittäin intiimeissä, läheisissä tunnelmissa"

Tuukka ja Olga Temonen riehakkaalla päällä punaisella matolla: "Erittäin intiimeissä, läheisissä tunnelmissa" 4:02
Katso videolta Olga ja Tuukka Temosen riehakas haastattelu Jussi-gaalan punaiselta matolta

Olga ja Tuukka Temonen saapuivat Jussi-gaalan punaiselle matolle yhteisiltä etkoilta Arman Alizadin ja Senay Cocon kanssa.

Elokuvaohjaaja Tuukka Temonen ja näyttelijä Olga Temonen ovat tuttu näky Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävässä Jussi-gaalassa, jossa myös tänä vuonna juhlistetaan suomalaista elokuvaa perjantaina 24. maaliskuuta. Pariskunta kertoi MTV Uutisille gaalan punaisella matolla aloittaneensa juhlapäivänsä yhdessä ystäväpariskuntansa Arman Alizadin ja Senay Cocon kanssa hotellissa.

Tuukka Temonen myös paljasti, että koska hän oli vastikään matkan takia tovin poissa kotoa, on hän myös nauttinut vaimonsa seurasta.

– Niin kyllä me nyt ollaan vietetty erittäin intiimeissä, läheisissä tunnelmissa, koska olin viikon poissa ja tapasin vaimoni viikon jälkeen ensimmäistä kertaa tuossa pari tuntia sitten, Tuukka Temonen veisteli. 

Olga Temonen kertoi, että pariskunta aikoo illan aikana keskittyä juhlimaan siten, että he iloitsevat itse tekemästään elokuvasta, jota voivat myös juhlistaa. Pariskunnan yhteistyössä tekemä elokuva Pohjolan satoa sai ensi-iltansa vuonna 2022. Elokuva on ehdolla Yleisö-Jussin saajaksi. 

Tuukka Temoselloa puolestaan oli toisenlainen juhlailta mielessä.

– Itsehän aion keskittyä vaan vaimooni koko illan, Tuukka Temonen linjasi.

Katso Tuukka ja Olga Temosen haastattelu Jussi-Gaalan punaiselta matolta yllä olevalta videolta!

Alla olevalta videolta pääset selaamaan Jussi-gaalan punaisen maton tunnelmaa kokonaisuudessaan.

Elokuva-alan tähdet ja tekijät saapuvat Jussi-gaalaan – katso punaisen maton tunnelmat! 1:00:46

Lue myös:

    Uusimmat