Mainos

Tuuheus on nyt in

NIVEA Volume Sensation hoitaa ja tuuheuttaa hiuksia

NIVEA Volume Sensation tuplaa hiusten tuuheuden. Neljä innovatiivista uutuustuotetta hoitavat ja tuuheuttavat hiuksia näyttävästi.

Pitkään muodissa olleen sileän ja geometrisen leikkauksen jälkeen trendi on kääntynyt suosimaan täyteläisempiä, lainehtivia kampauksia. Uusi tyyli vaatii uudet tuotteet ja NIVEA vastaa tarpeeseen tuomalla markkinoille innovatiiviset ja tuuheuttavat NIVEA Volume Sensation -hiustuotteet.

Kaikki sarjan tuotteet hyödyntävät uutta, innovatiivista Style Infusion System -teknologiaa. Magneettiset polymeerit muodostavat hiuksen pinnalle suojan, joka vahvistaa jokaisen yksittäisen hiuksen paksuutta ja nostaa hiuksia erilleen toisistaan.

Myös hoitotuotteet tuuheuttavat NIVEA Volume Sensation -uutuudet ovat shampoo, hoitoaine, tuuheuttava hoitovoide ja Express Styler -muotoiluneste. Ennestään saatavilla on ollut NIVEA Volume Sensation -sarjan muotovaahto ja hiuskiinne.

Nyt myös hoitotuotteisiin on tuotu muotoilutuotteiden teho. Kaikkien tuotteiden sisältämät muotoilupolymeerit antavat muotoilutuotteiden vaikutuksen jo pesun ja hoidon yhteydessä. Bambu-uute lisää yksittäisen hiuksen tuuheutta.

NIVEA Volume Sensation-shampoon läpinäkyvä koostumus hoitaa, mutta ei latista hiuksia.

NIVEA Volume Sensation -hoitoaine on päivittäistavaramarkkinoiden ensimmäinen vaahtomainen poishuuhdeltava hoitoaine. Hoitovaahto on kevyttä, mutta kermaista ja se antaa välittömästi tuuheutta myös ohuille, helposti latistuville hiuksille.

NIVEA Volume Sensation -sarjan tuuheuttava hoitovoide on geelimäisen läpinäkyvää, mutta jättää hiukset hoidetun ja tuuhean tuntuisiksi.

NIVEA Volume Sensation Express Styler -muotoiluneste viimeistelee tuuheuden ja valmistelee hiuksen muotoilua varten. Se on loistava vaihtoehto niille, jotka eivät halua käyttää muotovaahtoa, mutta toivovat hiuksiinsa silti lisätukea ja lämpösuojaa.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.