Tutut ikonit menevät uusiksi: Word, Excel ja muut Office-sovellukset saavat uudet kuvakkeet

Microsoft uudistaa Office-sovellustensa Wordin, Excelin, PowerPointin, Outlookin ja OneNoten kuvakkeiden ulkoasun. Lisäksi uutta ilmettä saavat myös OneDriven, SharePointin, Teamsin, Yammerin ja Skypen kuvakkeet.

”Vahvat värit ovat aine olleet osa ydinosa Office-brändiä, ja uudet kuvakkeet ovat mahdollisuus viedä palettiamme eteenpäin. Väri erottelee sovelluksia ja luo persoonallisuutta, ja uusille kuvakkeillemme valitsimme sävyjä, jotka ovat rohkeampia, kevyempiä ja ystävällisempiä – kumarrus sille, miten Office on kehittynyt”, toteaa Officen designista vastuussa oleva Jon Friedman blogimerkinnässään.

Edellisen kerran Microsoft uudisti Office-sovellusten kuvakkeita vuonna 2013.

Uusia kuvakkeita voi kuvailla aiempaa yksinkertaisimmiksi ja selkeämmiksi. Kuvakkeissa kirjainosio ja kuvio-osio on eroteltu kahdeksi osaksi, joita voidaan joustavasti yhdistää tai erottaa.

Uusien kuvakkeiden ohella Microsoft uudistaa lähiaikoina Office-sovellusten ulkoasua laajemminkin. Lisäksi Outlookin mobiilisovellus on uudistumassa merkittävämmin eri tilien yhdistetyllä postilaatikolla sekä uusilla eletoiminnoilla.

Uudet kuvakkeet tulevat käyttöön osana päivityksiä tulevien kuukausien aikana.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja