Tutut ikonit menevät uusiksi: Word, Excel ja muut Office-sovellukset saavat uudet kuvakkeet

Microsoft uudistaa Office-sovellustensa Wordin, Excelin, PowerPointin, Outlookin ja OneNoten kuvakkeiden ulkoasun. Lisäksi uutta ilmettä saavat myös OneDriven, SharePointin, Teamsin, Yammerin ja Skypen kuvakkeet.

”Vahvat värit ovat aine olleet osa ydinosa Office-brändiä, ja uudet kuvakkeet ovat mahdollisuus viedä palettiamme eteenpäin. Väri erottelee sovelluksia ja luo persoonallisuutta, ja uusille kuvakkeillemme valitsimme sävyjä, jotka ovat rohkeampia, kevyempiä ja ystävällisempiä – kumarrus sille, miten Office on kehittynyt”, toteaa Officen designista vastuussa oleva Jon Friedman blogimerkinnässään.

Edellisen kerran Microsoft uudisti Office-sovellusten kuvakkeita vuonna 2013.

Uusia kuvakkeita voi kuvailla aiempaa yksinkertaisimmiksi ja selkeämmiksi. Kuvakkeissa kirjainosio ja kuvio-osio on eroteltu kahdeksi osaksi, joita voidaan joustavasti yhdistää tai erottaa.

Uusien kuvakkeiden ohella Microsoft uudistaa lähiaikoina Office-sovellusten ulkoasua laajemminkin. Lisäksi Outlookin mobiilisovellus on uudistumassa merkittävämmin eri tilien yhdistetyllä postilaatikolla sekä uusilla eletoiminnoilla.

Uudet kuvakkeet tulevat käyttöön osana päivityksiä tulevien kuukausien aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja