Mainos

Tuttu Juttu Show'n juontaja Timo Koivusalo uudesta juontajaparistaan: "En voisi olla tyytyväisempi"

Timo Koivusalon mukaan juontajien keskinäinen kemia on tärkeä osa ohjelmaa. 

Suomalaisille vuosina 1992–2002 tutuksi tullut ja huippusuosituksi kasvanut Tuttu Juttu Show tekee paluun MTV3-kanavalle. Lämminhenkisessä ohjelmassa selvitetään, kuinka hyvin parisuhteessa elävät todella tuntevat oman kumppaninsa.

Hyväntahtoista parisuhdevisailua luotsaa Timo Koivusalo, jonka uutena juontajaparina aloittaa suosikkijuontaja Susanna Laine.

Koivusalo kertoo MTV Uutisten haastattelussa olevansa erittäin innoissaan siitä, että ohjelman tuodaan vuosien tauon jälkeen takaisin.

– Olen tätä useamman vuoden jo pyöritellyt ja ajatellut, että eihän tämä formaatti ole vanhentunut mihinkään. Parisuhteet ovat edelleen parisuhteita.

Koivusalo on tyytyväinen juontajapariinsa, sillä Laineella on pitkä kokemus suorien lähetysten tekemisestä. Tuttu Juttu Show’ssa tarvitaan Koivusalon mukaan samanlaista hetkeen tarttumista.

– Tärkeintähän tässä on, että juontajilla synkkaa. Juontaja ei saa yhtään olla huolissaan itsestään, vaan pitää olla kyky nauraa itselleen ja heittäytyä tilanteeseen.

Koivusalo uskoo, että hänellä ja Laineella on samankaltainen huumorintaju, ja että he löytävät helposti yhteisen sävelen.

– En voisi olla tyytyväisempi juontajapariini.

Koivusalon mukaan juontajien tehtävä on saada vieraat rentoutumaan. Hänen kokemuksensa mukaan julkisuuden henkilöt ovat usein luontevia televisiossa, mutta hekin voivat yllättää.

– Yllättäen esimerkiksi näyttelijät menevät ihan kipsiin tv-kameroiden edessä, jos ei ole käsikirjoitusta.

Tuttu Juttu Show MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin 19.10. klo 21 alkaen.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja