Tutkimus: Tämä on esileikeistä suosituin

Tutkimuksen mukaan suuteleminen on paras tapa aloittaa seksi. Mitä muuta makuuhuoneessa kannattaa harrastaa? Lue tutkimuksen tulokset!

Ihmissuhteiden huoltamiseen suunnitellun Tokii-nettisivun käyttäjätutkimuksen mukaan mies haluaa suudelmia ja naisen, joka on tosissaan mukana makuuhuoneessa. Yourtango.com listasi ne seksivinkit, joista mies ja nainen voivat nauttia yhdessä!

Tutkimuksen mukaan…

57 prosenttia miehistä ja 48 prosenttia naisista piti suutelemista suosikkiesileikkinään. 62 prosenttia naisista ja 40 prosenttia miehistä piti kaulaansa erogeenisimpänä alueenaan. Suutele siis sinne!

Huikea sata prosenttia miehistä sanoi seksin olevan erityistä silloin, kun heidän kumppaninsa on täysillä siinä mukana! 55 prosenttia naisista sanoi samaa. Jos et tiedä, mitä "täysillä mukana oleminen" sinun suhteessasi tarkoittaa, käytä suutasi suutelemisen lisäksi kysymiseen.

Miehistä 45 prosenttia koki saavuttavansa intiimin kohtaamisen seksin avulla. Vain viisi prosenttia naisista oli samaa mieltä. Lieneekin itsestään selvää, ettei seksi aina tarkoita läheisyyttä tai intiimiä suhdetta. Todellinen läheisyys syntyy muilla keinoilla.

45 prosenttia naisista harrasti seksiä surullisena tai stressaantuneena. Miehistä seksiä suruunsa etsi vain 18 prosenttia, mutta stressaantuneina seksiä halusi 85 prosenttia!

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja