Mainos

Tutkimus: Myös tuleva isä voi kokea "raskaushimoja"

Raskauden aika vaikuttaa naisen kehoon ja mieleen. Tutkimuksen mukaan myös tuleva isä kokee erilaisia tuntemuksia raskauden aikana!

Raskaus vaikuttaa tulevan äidin mieleen ja kehoon, mutta entä lapsen isä? Tutkimuksen mukaan myös isäksi tuleva mies kokee raskauden aikana muutoksia, kertoo Daily Mail.

Tutkimuksen mukaan neljäsosa tulevista isistä kokee vaimonsa tai naisystävänsä raskauden aikana erilaisia "raskausoireita", kuten ruoanhimoa ja aamupahoinvointia. Tutkimukseen osallistui 2000 16-65 -vuotiasta miestä.

Tutkimukseen osallistuneista miehistä 26 prosenttia koki mielialojensa heilahtelevan kumppanin raskauden aikana. Kahdeksan prosenttia tulevista isistä muuttui itkuisiksi esimerkiksi surullisia leffoja katsellessaan.

Kymmenen prosenttia tutkituista miehistä himoitsi tiettyä ruokaa, ja kolme prosenttia miehistä koki jopa "raskauskipuja"! Huikea 56 prosenttia miehistä tunnisti itsessään pesänrakennustarpeita, kuten tarpeen pitää koti siistinä. Turha siis enää väittää, että raskaus vaikuttaa vain naiseen!


MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.