Mainos

Tutkimus Helmi-klubin kehittämisestä

Juhlavuoden kunniaksi käynnistetty työ Helmen tekemiseksi vieläkin hehkuvammaksi jatkuu. Nyt käännämme katseet kohti jäsenklubiamme ja kysymme Sinulta, miten sitä voisi parantaa.

Helmi-klubi on meidän kanavamme keskustella suoraan sinun kanssasi. Jäsenyyteen kuuluva klubikirje kertoo käynnissä olevista kampanjoista, tekee tarjouksia ja nostaa esiin viikon kohokohtia Helmen sivuilta. Jäsenyys klubissa on maksuton, mutta tuo mukanaan monia rahanarvoisia etuja. Osallistuminen Helmen omiin kilpailuihin ja testiryhmiin edellyttää jäsenyyttä Helmi-klubissa, ja vuosittain pyrimme järjestämään myös erilaisia klubitapahtumia.

Uusien Helmi-sivujen kehittämisessä klubilaisilla on ollut painava sanansa sanottavana - ja aika hienot sivut olemmekin yhdessä saaneet aikaan!

Parhaillaan myös siivoamme jäsenrekisteriämme kuntoon. Olethan jo osallistunut - jokainen omat tietonsa ajan tasalle siirtävä osallistuu arvontaan, jossa on palkintona suursiivous omaan kotiin.

Paljon on kuitenkin vielä kehitettävää, vaikka klubi onkin yhtä vanha kuin Helmi. Joku muistaa varmasti nekin vuodet, kun osa Helmen sisällöstä oli kokonaan klubitunnusten takana. Siitä luovuttiin jäsenten toivomuksesta.

Mitä muuta haluaisit, että Helmi-klubi olisi? Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja esitä toiveesi - me kuuntelemme! Voit aina myös lähettää meille palautetta palautelomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen helmi@mtv3.fi.

Tähän tutkimukseen voit halutessasi osallistua, vaikka et olisikaan vielä Helmi-klubin jäsen.Kaikkien yhteystietojensa jättäneiden kesken arvotaan ja Paula Nummelan design -kaulakoru. Helmi-klubin jäsenedut ovat käytettävissäsi ja klubikirje kolahtaa sähköpostiisi tällä viikolla, kun liityt jäseneksi Helmi-klubiin tästä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.