Tuore tutkimus tuo huonoja uutisia miehille: Naiset saavat todennäköisemmin orgasmin naisen kuin miehen kanssa

2:27

Tuoreen tutkimuksen mukaan naiset saavat enemmän orgasmeja parisuhteessa naisen kanssa. Aiheesta uutisoivat brittimediat Sun ja Metro.

Mikä on yleisin ongelma seksissä? Katso asiantuntijan vastaus ylläolevalta videolta!

Amerikkalaistutkijat ovat saaneet selville, että naiset saavat enemmän orgasmeja harrastaessaan seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa. Lesbonaiset kertovat saaneensa jopa 55 orgasmia kuukaudessa, kun heteronaiset saivat vain seitsemän orgasmia samassa ajassa.

Tutkimuksessa haastateltiin yhteensä 2 300 18–65-vuotiasta ihmistä ympäri maailmaa.

Tutkijoiden mukaan selvisi myös, että heteropariskunnat harrastivat enemmän seksiä, yhteensä noin 16 kertaa kuukaudessa. Lesboparit taas kävivät vällyjen väliin kuukaudessa noin kymmenen kertaa.

Tuloksia selittää tutkijoiden mukaan se, että naiset pystyvät rentoutumaan paremmin toisen naisen kanssa ja seksi samaa sukupuolta olevan kanssa oli "innostavan monipuolista".

– Seksi, joka sisältää enemmän vaihtelevaa seksuaalista käyttäytymistä johtaa naisilla suurempaan orgasmimäärään, kommentoi Arkansasin tutkija Kristen Jozkowski.

Asiantuntijoiden mukaan heteropareilla seksi keskittyy enemmänkin yhdynnän ympärille.

Sama todettu myös aiemmissa tutkimuksissa

Vastaavia tuloksia on saatu aiemmissakin tutkimuksissa. Esimerkiksi Chapmanin yliopiston, Indianan yliopiston ja Kinseyn instituutin 52 000 henkilön tutkimuksessa kävi ilmi, että heteronaiset saivat kaikista epätodennäköisimmin orgasmin seksin aikana heteromiehiin, lesboihin, biseksuaaleihin ja homoihin verrattuna.

Tämän tutkimuksen mukaan heteronaiset saivat orgasmin 65 prosentissa kaikista seksikerroista, kun taas lesbonaiset saivat orgasmin 86 prosentissa ja biseksuaalit naiset 66 prosentissa kaikista kerroista. Heteromiehet taas pääsivät huipulle 95 prosentissa kaikista seksikerroista.

Miten naista voi sitten auttaa saamaan orgasmin? Tässä tutkimuksessa on muun muassa todettu, että naiset kaipaavat pelkän penetraation sijaan klitoriksen stimulaatiota seksin aikana. Naiset ovat myös aiemmassa jutussamme antaneet muitakin vinkkejä siihen, miten mies voi auttaa heitä saavuttamaan huipun sängyssä.

Lähteet: Sun, Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja