Mainos

Tuore isä kiittää kauniissa kirjoituksessa imettävää puolisoaan – "todiste siitä, että olet ehdottomasti paras äiti lapsellemme"

Aviomies haluaa kiittää vaimoaan ja lapsensa äitiä kaikesta siitä ihmeellisestä työstä, jota hän tekee päivittäin heidän perheensä eteen.

Aviomies Cameron Spalding julkaisi Motherly-sivustolla avoimen kiitoskirjeen vaimolleen, joka imettää heidän yhteistä lastaan. Kirjeen alussa mies kuvailee vaimoaan parhaaksi äidiksi, jonka hän on koskaan nähnyt. Vaimon katseleminen saa miehen tuntemaan ennen kaikkea nöyryyttä.

– Joten tässä minä olen, istumassa keittiössä samaan aikaan, kun pikkuisemme nukkuu sängyssään ja sinä torkut sohvalla. Haluan vain kertoa sinulle, kuinka ihmeellisiä asioita olen päässyt todistamaan viime viikkojen aikana, mies aloittaa.

Saatuaan todistaa hetkeä, jolloin vaimo saattoi heidän yhteisen lapsensa maailmaan, mies tunsi ennen kaikkea ylpeyttä. Vaikka synnytys oli isälle vahva kokemus, äidin ja lapsen välinen yhteys on kuitenkin ollut jotain sellaista, joka on lyönyt miehen ällikällä. Vaikka isä rakastaa lastaan enemmän kuin mitään muuta maailmassa, hän ei pysty lähellekään samaan kuin vaimonsa.

– Se, miten kehosi tuotti ensin ternimaitoa ja sopeutui sitten vauvan tarpeisiin, on todiste siitä, että olet ehdottomasti paras äiti lapsellemme. Kehosi on todella ihmeellinen – sanan jokaisessa merkityksessä. Kiitos, että luotat sen olevan parasta hänelle, isä kertoo ja kiittää vaimoaan lapsen imettämisestä.

Jos jotain tapahtuisi, eikä äiti voisi enää ruokkia lastaan, senkin Spaldingin hyväksyisi täysin. Hän tukee ja tulee aina tukemaan vaimoaan sataprosenttisesti. 

"Kiitos, että olet antanut koko kehosi tälle prosessille"

Spalding myöntää, ettei hänellä ole mitään käsitystä siitä, mitä ajatuksia julkisen imetyksen vuoksi saadut kommentit herättävät. Hän ei tiedä, miltä kivuliaat nännit tai epäonnistuneeseen imetykseen turhautuminen tuntuvat. Kaikki ne yölliset tunnit, jotka äiti viettää hereillä ruokkien lastaan, herättävät miehessä avuttomuuden tunnetta.

– Tiedän, että tiskaaminen ja kodista huolehtiminen auttavat, mutta se ei ole mitään verrattuna siihen, mitä sinä teet.

– Ravinnon lähteenä oleminen on rankkaa työtä, ja toisinaan myös epäkiitollista sellaista, mies toteaa.

Hän kiittelee vaimoaan myös avoimuudesta ja äitiyden herättämien tunteiden jakamisesta. Tällä tavoin mies on saanut edes pientä käsitystä siitä, mitä hänen vaimonsa on käymässä läpi.

– Joten kulta, haluan sanoa kiitos. Kiitos, että olet antanut koko kehosi tälle prosessille. Kiitos, että olet ollut hereillä hänen kanssaan kaikki nämä yöt, ruokkimassa häntä, antamassa hänelle kirjaimellisesti joka kerta pienen palan elämää. Eniten haluan kiittää kuitenkin siitä, että olet antanut minun olla mukana – olla isä ja puolisosi. Sinä ihmetytät minua. Joka päivä.

– PS: Herätä, jos tarvitset minua. Kuorsaus ei tarkoita sitä, etten olisi täällä sinua varten, isä lisää.

Lähde: Motherly

***

3:30

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.