Mainos

Tuore äiti näpäyttää kaikkia arvostelijoita – erikoinen imetyskuva kerää suosiota somessa

Tuoreen äidin julkaisema kuva muistuttaa loistavalla tavalla kaikkia imetystä arvostelevia tapahtuman luonnollisuudesta. 

Kaikki eivät ole samaa mieltä siitä, millaisia kuvia sosiaalisessa mediassa saa julkaista.

Pienen lapsen äiti Maria Corry turhautui, kun hänen Facebookiin lisäämänsä imetyskuvat poistettiin sopimattomuuteen vedoten. Viidennen poistetun kuvan jälkeen äiti päätti julkaista hieman erikoisemman imetyskuvan, jota ei todennäköisesti ihan heti tultaisi poistamaan. 

Alusvaatemallit saavat näkyä kaikkialla

Uusimmassa kuvassa Corry istuu sängyllä imettämässä lastaan. Erikoisen kuvasta tekee sen, että hän on peittänyt rintansa alusvaatemallin kuvalla. Kuvassa mallin rinnat ovat yhtä paljaina, kuin äidin aikaisemmin lisäämissä imetyskuvissa.

– Sen jälkeen kun imetyskuvani, joissa ei näkynyt mitään, poistettiin viisi kertaa, päätin julkaista tämän kuvan. Lyön vetoa, että tästä kuvasta ei tehdä ilmoitusta, sillä tämän kaltaisia kuvia näkee valtavan kokoisina niin katukuvissa kuin ostoskeskuksissakin, Corry kertoo Facebook-julkaisussaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äidin julkaisema kuva osoittaa hyvin sen, kuinka eri tavalla ihmiset suhtautuvat mallien vartaloihin ja imettäviin äiteihin.

– Kuvia, joissa ruokitaan ja pidetään huolta vauvoista, halveksutaan. Se on täysin järjetöntä! Imetys on luonnollista ja siihen rintamme on tarkoitettu. En voi uskoa, kuinka paljon kritiikkiä kuvani saivat aikaan. Mutta tärkeämpää kuitenkin on, että sain myös paljon tukea.

Corry kehottaa ihmisiä jakamaan julkaisun, jotta naiset tuntisivat, että he voisivat imettää missä haluavat ilman paheksuntaa. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.