Mainos

Tuntematon toivoi yrittäjän mestausta – perintätoimisto Isis joutui vaihtamaan nimeään

Uusiseelantilainen yrittäjä Lisa Hotton, 54,  perusti vuonna 2004 perintätoimiston ja nimesi sen egyptiläisen kauneuden ja feminiinisyyden jumalattaren mukaan.

– Annoin yritykselleni Isis-nimen, sillä olen erittäin kiinnostunut egyptiläisestä uskosta. Halusin jotain naisellista, joten ajattelin Isis- jumalattaren olevan sopiva nimi, Hotton kertoo Daily Mailin haastattelussa.

Yksitoista vuotta perintätoimistoa pitänyt Hotton alkoi saamaan vihakirjeitä alkuvuodesta. Nainen sai puolen vuoden ajan hirvittäviä uhkausviestejä muun muassa Facebookin kautta, koska yrityksen nimi oli sama kuin äärijärjestö Isisillä.

– Ihmiset ihmettelivät kuinka voin tehdä niin. Yritykseni nimi on ollut sama vuodesta 2004, mutta moni luuli, että olen vaihtanut sen äskettäin. Eräs tuntematon mies kertoi toivovansa, että pääni leikattaisiin irti. Se meni mielestäni yli ja osoitti sen, kuinka välinpitämättömiä ihmiset voivat olla, Hotton sanoo.

Lisa Hotton kyllästyi Isis-nimen negatiiviseen kaikuun ja uhkaviesteihin, joten hän päätti vaihtaa yrityksensä nimen pari viikkoa sitten. Perintätoimiston uusi nimi on Bay Debt Services. Hotton kuitenkin säilytti vanhan yrityksensä logon, jossa on egyptiläinen Isis-jumalatar.

– Nyt tunnen oloni hieman surulliseksi, mutta ehkäpä tämä on hyvä uusi alku, Hotton pohtii.

Aiheesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Verkkouutiset.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.