Tuntematon nainen vohki baarissa mieheltä rahaa kekseliäällä tavalla – somessa armotonta kuittailua: "Varmasti hän kerjäsi sitä"

Somekommentoijat ovat pistäneet parastaan kuittailemalla tilanteesta, jossa nainen vedätti miestä kekseliäällä tavalla.

Twitter-käyttäjä ja baarityöntekijä Shitney kertoi marraskuisessa twiitissään, kuinka hänen baariinsa soitteli mies, joka halusi henkilökunnan tarkistavan turvakameran tallenteita. Miestä oli nimittäin vedätetty kalliilla tavalla.

Mies oli Shitneyn mukaan pyytänyt baarissa tapaamaansa naista laittamaan numeronsa miehen puhelimeen. Numeron sijaan nainen olikin lähettänyt miehen puhelimesta löytyneen mobiilimaksusovellus Venmon avulla itselleen miehen tililtä 2000 dollaria.

"Humalaiset naiset ovat nerokkaita", twiitissä hehkutetaan. Twiitillä on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Joulukuun alussa Shitney kertoo toisessa twiitissään miehen palanneen baariin ja kiittäneen naista siitä, että tämä teki miehestä kuuluisian.

"Sanoin, että ei, kiitos sinulle, että teit minusta kuuluisan", nainen vitsailee ja kertoo, että vohkitut rahat oli hyvitetty miehelle.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Armotonta kuittailua

Tapaus alkoi kuitenkin elää omaa elämäänsä, kun Facebook-sivusto Bitch Code jakoi kuvakaappauksen Shitneyn twiitistä. Kommenttiosiossa alkoi nimittäin armoton kuittailu, kun tilanteesta huvittuneet naiset alkoivat käyttää miestä vastaan syitä, joita miesten tyypillisesti ajatellaan heittelevän ilmoille, kun nainen tulee esiin vakavien syytösten kanssa, esimerkiksi raiskaustapauksissa.

Päivitykseen on tullut armotonta kuittailua jo yli 13 000 kommentin verran. Osuvimmilla kommenteilla on kaikilla tuhansia tykkäyksiä. Päivitystä on myös jaettu liki 50 000 kertaa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

VIDEO: Näinkin voi baarissa käydä. (Artikkeli jatkuu videon alla.)

"Varmasti hän kerjäsi sitä" – näin tilanteesta vitsailtiin:

"Mistä me edes tiedämme, että nainen teki sen? Ehkä kyseessä on taas joku mustasukkainen mies, jolla on kana kynittävänään. Meidän pitää olla varovaisia naisia syyttäessämme, koska tällainen syytös voisi pilata hänen uransa ja tulevaisuutensa. Tämä voi seurata häntä koko elämän. Hänellä on perhe, josta pitää huolehtia", vitsailee Katie, jonka kommentilla on 19 000 tykkäystä.

"Jos hän ei valittanut siinä tilanteessa, hän halusi, että se tapahtuu, eikä voi valittaa nyt", totesi Christopher, joka ansaitsi 17 000 tykkäystä.

"Jos se olisi ollut oikeasti ryöstö, puhelimella olisi ollut tapansa yrittää lopettaa koko juttu", sanoi Tony. Kommentilla on 15 000 tykkäystä.

"Varmasti hän kerjäsi sitä. Ei ole naisen vastuulla hillitä itseään, kyse on siitä, että mies tekee oikeita valintoja suojellakseen itseään ja alkoholilla oli kaiken lisäksi tekemistä asian kanssa. Hän todellakin kerjäsi sitä. Täysin hänen omaa syytään", Perepetua totesi ansaiten 13 000 tykkäystä.

"Jos hän ei olisi halunnut antaa hänelle rahoja, hän olisi tehnyt enemmän estääkseen sen. On olemassa turvallisuuteen liittyviä puhelinsovelluksia. Miksi hän ei käyttänyt niitä? Miksi hän ei tehnyt enemmän estääkseen sitä?" Rachel totesi tuhansien tykkäysten saattelemana.

"Miesten ei ole turvallista mennä juomaan julkisille paikoille yksinään, hän ei voi syyttää kuin itseään tästä. Ehkä ensi kerralla hän ajattelee etukäteen ennen kuin tekee noin vastuuttomia valintoja", Jessica vitsailee.

"No, jos hän avasi lompakon kerran aiemminkin käyttääkseen rahaa, miksi hän on nyt hermostunut käytettyään rahaa nytkin? Ei hänen pankkitilinsä ole enää koskematon", huomautti Nichole.

Kuittailua ymmärtämättömille miehille Amberilla oli sanansa sanottavanaan: "Niin paljon uhrimentaliteettia täällä niiden miesten osalta, jotka vinkuvat "ilkeistä" kommenteista. Rauhoittukaa miehet. Tehän olette hysteerisiä."

Aiemmin on uutisoitu selkeyttävästä kaaviosta, joka paljastaa raiskaukseen johtavat syyt.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja