Tunnistatko tämän miehen? Poliisi uskoo tietävän jotain ryöstön yrityksestä metroasemalla

Poliisi pyytää yleisöltä tietoja miehestä, jolla uskotaan olevan tietoa sunnuntaina Espoon Urheilupuiston metroasemalla tapahtuneesta ryöstön yrityksestä.

Ryöstö tapahtui metroaseman psyäköintihallissa, jossa poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan teräaseella varustautunut henkilö oli yrittänyt ryöstää toien henkilön. Epäilty ei saanut omaisuutta haltuunsa eikä tapaus aiheuttanut henkilövahinkoja.

Poliisi uskoo, että eräällä parkkihallista poistuneella miehellä voisi olla tetoa tapahtuneesta rikoksesta. Poliisi on julkaissut kuvan miehestä ja pyytää havaintoja tapahtumista. 

Tapauksen tutkinnanjohtaja ei halunnut kommentoida MTV Uutisille sitä, epäilläänkö miestä jostain rikoksesta.

Mies poisti jalan parkkihallin itäpuolen avoinna olleesta C-ovesta kello 17.44. Hänen arvioidaan olevan 25–35-vuotias, karkeasti arvioituna noin 170 senttimetriä pitkä, normaalivartaloinen ja hänellä on koville ulottuvat tummanruskat hiukset.

Päällään miehellä oli tumma ohut takki, harmaat collegehousut sekä valeanruskeat kengät. Pääsään hänellä oli suurehkot silmälasit ja musta kasvomaski. Hän puhui teon yhteyessä murteetonta suomen kieltä.

Poliisi pyytää havainnot tapahtuneesta sekä tiedot kuvan miehen henkilöllisyydestä sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413031. 

Lue myös:

    Uusimmat