Tulisa Contostavloksen uhkeat rinnat varastivat huomion – katso!

Laulaja ja näyttelijä Tulisa Contostavloksen rintavarustus keräsi katseet Jonathan Shalitsin 50-vuotis syntymäpäivillä Lontoossa.

Uhkeat rinnat vetivät Lontoossa järjestetyillä Jonathan Shalitsin syntymäpäivillä huomion laulaja Tulisa Contostavlokseen, 23.

Laulajatar halusi selvästi olla juhlissa huomion keskipisteenä, sillä hänen erikoinen mekkonsa paljasti rohkeasti rinnat. Ruskettunut Contostavlos myös poseerasi kameroille hymyileväisenä.

Contostavlos ei ollut kuitenkaan tyytynyt kaikkein tavanomaisimpaan ratkaisuun valitessaan illan asua. Tavallisen avonaisen kaula-aukon sijaan asun huomiotaherättävä yksityiskohta paljasti poven totuttua persoonallisempaan tyyliin.

Contostavlos on viihtynyt julkisuudessa lähiaikoina sen vuoksi, että hänen ja entisen poikaystävänsä, Justin Edwardsin seksivideo vuoti nettiin. Seksivideokohun keskellä rypenyt Contostavlos ei selvästi ole kuitenkaan kyllästynyt olemaan huomion keskipisteenä. Vaikka Contostavlos on kertonut avoimesti, ei kohu ole vaikuttanut hänen pukeutumiseensa ainakaan hilliten.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja