Tulinen tomaattikeitto

  • 2 rkl öljyä
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1/2 purjoa
  • 2 tlk tomaattimurskaa
  • 1 prk tomaattipyrettä
  • 3 dl vettä
  • 1 kanaliemikuutio
  • 4 perunaa
  • 2 tl hunajaa tai sokeria
  • pieni pala chiliä murskattuna tai chilijauhetta
  • basilikaa, timjamia
  • tabascoa pippurisekoitusta

päälle: persiljaa kurkkukuutioita tai juustoraastetta

Pilko kaikki kasvikset. Kuullota sipulia ja valkosipulia hetki öljyssä, lisää sitten purjo tomaattimurska, tomaattipyre ja vesi sekä kanaliemikuutio. Laita seuraavaksi pilkotut perunat ja hunaja. Mausta tuliseksi ja hauduta noin 15 minuuttia. Voit halutessasi soseuttaa keiton.

Ripottele pinnalle runsaasti persiljaa ja kurkkukuutioita tai vahvaa juustoraastetta. Tarjoa porkkanasämpylöiden kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja