Tuliko kiire juhliin? Näin loihdit itsestäsi edustuskelpoisen sekunneissa

Apua, juhlat tiedossa ja sinne pitäisi rynnistää suoraan töistä! Upeana juhlaan -teoksen yhdessä kirjoittaneet Janina Fry ja Suvi Tiilikainen vinkkasivat, miten saat loihdittua lookistasi nopeasti juhlavan.

On perjantai ja kutsut alkavat jo alkuillasta. Paikalle pitäisi rynnistää suoraan töistä tai muutoin tukka putkella. Miten ihmeessä sitä ennättää laittaa itsensä kuntoon?

Kauneuden ammattilaiset Janina Fry ja Suvi Tiilikainen tietävät, miten kiireessä voi loihtia itsestään edustuskelpoisen.

Jokanaisen pelastus on omaa vartaloa imarteleva pikkumusta.

– Pikkumusta muuntuu moneksi vain asusteita vaihtamalla. Siihen päälle voit heittää melkeinpä millaisen takin tai neuleen tahansa, Fry kuvailee.

Parasta on, että pikkumusta sopii myös töihin. Nappaa vain kengät, korut ja pikkulaukku mukaan, joiden avulla voit tuunata asusta juhlakuntoisen lähtiessäsi töistä.

Mutta entäpä miten saa loihdittua nopean, mutta juhlavan kampauksen?

– Kun edellisenä iltana peset hiukset, rullaa ja kiinnitä ne ylös. Pidä hiukset nutturalla koko päivän, ja ennen kuin lähdet juhliin, päästä kiharat auki. Vähän harjaa ja lakkaa, niin saat suortuvat kauniiksi, Fry vinkkaa.

Meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen kertoo, että hän loi Elle Style Awards -gaalaan kampauksen juurikin tällä keinolla: hän piti hiuksia yön yli ylhäällä ja vapautti ne ennen gaalaan menoa.

Mutta entäpä meikki? Huulipuna on pelastus.

– Jos ei mitään muuta ehdi tehdä, punaisilla huulilla saat loihdittua juhlavan olon heti, Tiilikainen vinkkaa.

Loihdi pikkumustan avulla erilaiset lookit

Katso meikkitaiteilija Piia Hiltusen vinkit!

Millainen hame sopii sinulle?

Lue myös:

    Uusimmat