Tulevasta Honor 20 -puhelimesta nähdään erikoisempi Moschino-versio

Aikaisemmin tänä vuonna Huawei aloitti yhteistyön italialaisen Moschinon-muotitalon kanssa ja julkaisi Honor View 20 -mallista erikoisversion. Nyt Huawei aikoo toistaa saman suunnitelman Honor 20 -puhelimen kanssa, josta tullaan julkaisemaan erillinen Moschino-versio.

Erikoisversiossa muun muassa Honor 20:n käyttöliittymää on muokattu Moschino-teemalla ja myös puhelimen takaosa on uudelleen suunniteltu muotitalon kanssa. Pakettiin kuuluu myös erikseen suunniteltu Moschino-suojus ja halukkailla on mahdollisuus myös pienen Moschino-laukun hankkimiseen.

Huaweille ylimääräisenä bonuksena Honor 20 -puhelimet tulevat saamaan lisänäkyvyyttä Moschinon liikkeissä ja olemaan esillä muun muasssa Fashion Weekin aikana. Koska Moschinolla on yli 150 erikoisliikettä ympäri maailman, on lisänäkyvyys puhelimelle huomattavaa.

Vielä toistaiseksi Huawei ei ole suostunut vahvistamaan koskeeko yhteistyö Moschinon kanssa Honor 20- tai Honor 20 Pro -mallia. Jos aikaisemmat yhteistyökuviot Porsche Designin ja Honor View 20 Moschino Editionin kanssa antavat yhtään osviittaa, voi puhelimeen odottaa ainakin jonkinlaista perusmallista poikkeavaa tekniikkaa.

Lue myös:

    Uusimmat