Mainos

TUI:n lento roimasti myöhässä: Sadat suomalaiset jumissa Phuketissa ja Helsingissä

Sadat suomalaismatkustajat ovat jumissa niin Thaimaan Phuketissa kuin Helsingissä, missä lomalle lähtijät odottelevat pääsyä matkaan. Syynä on tekninen vika TUI:n koneessa, joka on jouduttu vaihtamaan toiseen.

Viestintäjohtaja Mathias Bergendahl kertoo MTV Uutisille, että Helsingistä lähtevä lento on suunnilleen kahdeksan tuntia myöhässä. Hän kuitenkin huomauttaa, ettei tarkalleen tiedä koneen aikataulua.

– Myöhästyminen tulee kuitenkin olemaan saman pituinen Thaimaassa oleville matkustajille, hän tarkentaa.

Lennon myöhästymisestä kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. Koneen piti lähteä maanantaina Helsinki-Vantaalta kello 16.25 Thaimaahan ja takaisin Helsinkiin päin aamulla paikallista aikaa. Bergendahlin mukaan Phuketissa jumissa oleville matkustajille on järjestetty mahdollisuus olla hotellilla mahdollisimman pitkään.

– Näin toimitaan aina vastaavissa tilanteissa.

Jos lento on useita tunteja myöhässä, Bergendahlin mukaan TUI pyrkii majoittamisen lisäksi aina järjestämään jumissa oleville myös ateriointimahdollisuuksia, kuten aamiaisen.

Hänen mukaansa kaikille asiakkaille on lähetetty tekstiviestit, joista selviävät tarkat tiedot ja aikataulut.

TUI Finlandin maajohtaja Tiina Sirén puolestaan kertoo MTV Uutisille, että kone, jolla Thaimaahan piti alkujaan lentää, oli uudenmallinen Boeing 787 Dreamliner. Hänen mukaansa kone vaihdettiin toiseen samanlaiseen teknisen vian vuoksi. Sirén kertoo, että TUI on lentänyt uusilla Dreamlinereillä jo muutaman vuoden.

Sirénin mukaan Helsingin päässä matkalle lähtöä odottaa noin 300 matkustajaa ja Phuketissa suunnilleen saman verran Suomeen palaavia matkustajia.

Sirén tai Bergendahl eivät osaa tarkemmin kertoa teknisen vian laadusta, mutta Bergendahl tähdentää, että turvallisuus tulee aina ensin, minkä vuoksi kone päädyttiin vaihtamaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.