Tshekkitähti nousi suureksi sankariksi Lahdessa – Pelicans tasoitti kuuman välieräsarjan

Pelicans tekee 2-1 maalin ylivoimalla 1:09
Lukas Jasek oli kahdella maalillaan illan ykköstähti.

Pelicans voitti Ilveksen vauhdikkaassa ja kuumatunteisessa ottelussa 3-2-lukemin ja tasoitti välieräsarjan voitot 1-1:een.

Vauhdikkaan ja tunteikkaan pudotuspeliottelun avausmaali nähtiin hieman ajassa 05:54, kun Ilveksen Eetu Päkkilä räväytti kiekon Pelicansin verkkoon.

Vain 17 sekuntia myöhemmin nähtiin todella ikävä tilanne, kun Eemeli Suomi lennähti pää edellä laitaan Ben Bloodin taklauksen seurauksena. Suomi loukkaantui tilanteessa ja Bloodin ottelu päättyi ulosajoon.

Ben Bloodilta todella tökerö temppu, Eemeli Suomi loukkaantuu ikävällä tavalla 0:54

Ulosajon jälkeen kirkkaimpaan valokeilaan astui Pelicansin kultakypärä Lukas Jasek. Ensin tshekkihyökkääjä toi Pelicansin tasoihin ylivoimalla avauserässä.

Toisessa erässä Jasek nautiskeli jo illan toisen maalinsa – jälleen ylivoimalla. Pelicans-puolustaja Anton Mylläri lisäsi lahtelaisyleisön hurjaa hurmosta kolme minuuttia myöhemmin, kun hän vei isännät jo 3-1-johtoon.

Pelicans tekee 3-1 maalin 1:18

Ilves sai Pelicansin johtomaalien jälkeen otetta pelistä ja vahva rynnistys palkittiin, kun Santeri Virtanen toi tupsukorvat maalin päähän.

Lisämaaleja ei nähty, joten Pelicans tasoitti ottelusarjan voitoiksi 1-1.