True Blood -tähti: Olen ikuisesti biseksuaali, vaikka olenkin naimisissa

True Blood -tähti Anna Paquin kertoo avoimesti ajatuksiaan biseksuaalisuudestaan. Hän muistuttaa, että vaikka hän onkin naimisissa, hän tulee silti aina olemaan biseksuaali.

True Blood -sarjaa tähdittävä Anna Paquin, 27, on kertonut avoimesti olevansa biseksuaali. Näyttelijäkollegansa Stephen Moyerin kanssa naimisissa oleva tähti kertoi seksuaalisesta suuntautumisestaan vuonna 2010.

"Minä olen Anna Paquin. Olen biseksuaali ja minä välitän", nainen kertoi kampanjavideolla. Video oli osa True Colours Fund -järjestön tempausta, joka tukee homo-, hetero- ja biseksuaaleja sekä transsukupuolisia.

Omasta elämästään varsin vaisusti puhuva Paquin ei kadu päätöstään kertoa avoimesti olevan biseksuaali.

– Olen täysin vakuuttunut siitä, että jotkut ihmiset pitävät vähemmän pelottavana sitä, että joku kertoo olevansa biseksuaali verrattuna siihen, että myöntäisi avoimesti olevansa homoseksuaali, Paquin pohtii.


Paquin haluaa myös muistuttaa, että vaikka hän on tätä nykyä naimisissa, se ei tarkoita sitä että hän ei olisi enää biseksuaali.

– Biseksuaalisuuteni ei ole keksittyä. Se ei ole sitä, etteikö osaisi tehdä päätöksiä. Se ei ole ahneutta, tai mitään muuta niistä lukuisista tietämättömistä asioista, joita olen tähän mennessä kuullut.

– Biseksuaalille kysymys ei ole sukupuolesta, Paquin jatkaa – kyse on pikemminkin vetovoimasta toista ihmistä kohtaan.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja