Tribaalitatuointeja ja bandana-huiveja – muistatko vielä 1990-luvun noloimmat kauneustrendit?

Rähjäinen grunge-tyyli määritti 90-luvun muotimaailmaa, mutta muistatko vielä, millaisia kauneustrendejä vuosikymmellä nähtiin?

Älä kokeile näitä kotona:

Rajut raidat

Raidat antavat hiuksille ilmettä ja tuuheamman vaikutelman. 90-luvulla muodissa oli kuitenkin astetta hurjempi kontrasti. Katso vaikka Spaissareiden Geri Halliwellin tyylinäyte.

Keskijakaus

Keskijakaus ei imartele juuri ketään. Hansonin veljekset näyttävät kampauksissaan suloisilta, mutta me muut olemme tyytyväisiä, että tuo hiusmuoti jäi 90-luvulle. MMMbop!

Saparot aikuisella

Jos olet aikuinen nainen tai mies, harkitsetätä kampausta kahdesti. Hyvästi uskottavuus, rakkain terveisin Britney!

Piikkikampaus

Hei, kaveri! Saanko sormiini tikkuja, jos kosken hiuksiisi?

Tiara

Muistatko, kun korukaupat olivat yhtäkkiä pullollaan muovisia ja metallisia tiaroita? Niitä käytettiin niin vanhojen tansseissa kuin diskoissakin – tai jos olit julkkis, kuten Courtney Love, myös punaisella matolla.

Bandana

Näyttelijä Stephen Baldwin näyttää tyytyväiseltä tuplafarkussa ja bandanassa. Voi vain arvailla, vetäisikö herra saman asun päälleen tänä päivänä.

Tribaalitatuoinnit

Tribaalitatuointeihin törmää ahkerasti tänäkin päivänä terasseilla hauiksensa paljastavien miesten keskuudessa. 90-luvun villitys ei ole kuitenkaan ollut suosiossa enää aikoihin, kun tatuointimuodissa ollaan otettu askel klassisempaan suuntaan.

Lue myös:

    Uusimmat