Trendikkäin keittiö on suoraviivainen ja valoisa

Keittiö ei enää ole pelkkää ruuanvalmistusta varten, vaan siellä viihdytään myös niin oman perheen kuin vieraidenkin kanssa mukavan yhdessäolon merkeissä.

Keittiöiden design noudattelee nykyisin muun sisustusmaailman viimeisimpiä virtauksia. Kalustetukun tuotevastaava Sami Rintamaa kertoo, mitä trendikkäimmistä keittiöistä löytyy juuri nyt.

Keittiö on nyt selkeä, suoraviivainen ja lähes minimalistinen. Ovet ovat sileitä ja suorareunaisia ja keittiöt ovat perusilmeeltään valoisia. Kalustetukun Sami Rintamaa näkeekin tässä nykytrendin ytimen.

– Kyllä nyt yleisilme on juuri vaalea ja valoisa. Ovet ovat edelleen pääasiassa kiiltäviä, mutta mattapintaisia ovia näkee koko ajan enemmän ja enemmän, eivätkä erilaiset struktuuri- ja puunsyyjäljitelmätkään enää aivan harvinaisia ole.

Selkeälinjaisuus näkyy myös yläkaapeissa ja niiden minimalistinen ilme antaa keittiölle aivan uudenlaista avaruutta ja valoisuutta. Yläkaappien matalat ja leveät ovet sopivat myös hyvin yhteen alakaappien leveiden laatikostojen kanssa, jolloin keittiöön saadaan aikaan hyvinkin näyttävät vaakalinjat. Samaa linjakkuutta korostavat koko ajan suosiotaan lisäävät vetimettömät ovet.

Lue koko artikkeli Makuja-sivustolta:

MTV3

Kuvat: Kalustetukku

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja