Miss Suomi joutui puhutteluun – treenihaluttomuus ja käytöstavat syinä

Hallitseva Miss Suomi Rosa-Maria Ryyti joutui maanantaina missiorganisaation johdon puhutteluun.

Vuoden 2015 Miss Suomi Rosa-Maria Ryyti, 21, joutui viime maanantaina missiorganisaation johdon eli missikeisari Eino Makusen ja missikeisarinna Sunneva Kantolan puhutteluun.

– Pitää paikkansa, että palaveri järjestettiin. Oli tärkeää, että pääsimme puhumaan asioista, MTV.fin Pariisista tavoittama missikeisarinna Sunneva Kantola kommentoi.

– Tapaaminen sujui hyvässä hengessä ja nyt jatkamme yhteisvoimin eteenpäin. Rosa-Marialle haetaan kaikki mahdollinen apu.

Palaverin syitä olivat Miss Suomen haluttomuus valmistautua 20. joulukuuta Yhdysvaltain Las Vegasissa järjestettäviin Miss Universum -kisoihin sekä Ryydin käytöstavat sosiaalisessa mediassa.

Oliko missiorganisaatiolla olemassa jo jonkinlainen varasuunnitelma?

– Idea oli se, että katsoimme ensin Rosan kanssa pidetyn palaverin. Nyt jatketaan nenä pystyssä eteenpäin, Kantola sanoo.

– Eilinen oli eilen, tänään on tänään. Kiirehän tässä tulee, sillä lähtö Las Vegasiin on edessä jo aika pian. Mutta Rosa ehditään saada hyvään kuntoon.

Rosa-Maria Ryydin ystävä julkaisi sosiaalisessa mediassa sittemmin jo poistetun kuvan, missä Miss Suomi näytti keskisormea.

– On kova paikka, kun joutuu yhtäkkiä mukaan julkisuuspyöritykseen. Siinä riittää totuttelemista, toteaa Sunneva Kantola.

Missipalaverista kertoivat ensimmäisinä Iltalehti ja Seiska.

Lue myös:

    Uusimmat