UCL

Kaikki ottelut suorana C Moressa

Katso lisää

Tottenham-tähdeltä vahvaa vihjailua seuran jättämisestä: "Haluaisin yrittää jotain uutta"

6:08
Mestarien liiga -kauden huippuhetket.

Tottenhamin keskikenttätähti Christian Eriksen on vihjannut olevansa valmis jättämään seuran kesällä.

Tanskan maajoukkueen avainpelaajalla on sopimustaan jäljellä vuosi. Eriksen lukeutuu Maucio Pochettinon miehistön kulmakiviin, eikä seura päästä tähteään lähtemään helpolla. Real Madrid lukeutuu Eriksenistä kiinnostuneiden joukkoon.

– Minulla on suurin kunnioitus kaikelle, mitä Tottenhamissa on tapahtunut. Olen myös kuitenkin sanonut, että haluaisin yrittää jotain uutta, Eriksen sanoi maajoukkuetauolla tanskalaiselle iltapäivälehti Ekstra Bladetille.

– Toivon, että kesä tuo selkeyttä. Se on suunnitelma. Jalkapallossa ei tiedä, koska selvyyttä tulee. Se voi tapahtua milloin vain. Kaikki ajattelevat, että asiat tapahtuvat niin nopeasti kuin mahdollista, mutta jalkapallossa asiat ottavat aikaa.

Tieto 27-vuotiaan Eriksenin mahdollisista lähtöhaluista tulevat pahaan paikkaan seuralle, joka yrittää hyödyntää Mestarien liigan loppuottelupaikan ensi kaudelle tuottavaa vetovoimaa.

– Tunnen olevani urallani siinä pisteessä, jossa saattaisin haluta yrittää jotain uutta. Se riippuu Daniel Levysta (Tottenhamin toimitusjohtaja), ja toisen seuran on ilmaannuttava. Muuten minun on istuttava pöydän ääreen ja neuvoteltava uusi sopimus, Eriksen sanoi.

Tottenham ei ole tehnyt pelaajanhankintoja sitten kevään 2018, kun Lucas Moura liittyi seuraan. Tottenhamin vastavalmistunut stadion on vienyt viime vuosina valtaosan seuran taloudellisista resursseista.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja