Totta vai tarua? Mies käski muuttaa 3 päivässä – vaimon jäätävä toiminta vetää sanattomaksi

Monissa medioissa kiertävä tarina Jakesta ja Edithista takaa kunnon naurut.

Avioero voi olla sotkuista puuhaa. Tämä pitää erityisen hyvin paikkansa, jos puoliso jättää jonkun toisen vuoksi. Tässä monissa medioissa kiertävässä tarinassa eräs nainen saa kostonsa.

Tarinan paikkansapitävyydestä ei ole takeita, se voi olla vain urbaani legenda, mutta moni ikävän avioeron kokenut taatusti toivoo, että se olisi totta!

Edith, Jake ja nuori sihteeri

37 avioliittovuoden jälkeen Jake jätti Edith-vaimonsa nuoren sihteerinsä vuoksi. Nuori tyttöystävä vaati, että tuore pariskunta asuisi Jaken ja Edithin miljoonakodissa. Koska Jakella oli paremmat asianajajat, hän voitti. Mies antoi ex-vaimolleen vain kolme päivää aikaa muuttaa.

Ensimmäisen päivän Edith vietti pakaten tavaroitaan laatikoihin.

Toisena päivänä hän kutsui muuttomiehet hakemaan tavaransa. 

Kolmantena päivänä Edith istui kauniin ruokapöytänsä ääreen kynttilänvaloon, ja laittoi taustalle kaunista musiikkia. Nainen herkutteli samalla katkaravuilla, kaviaarilla ja pullollisella Chardonnayta.

Kun hän oli lopettanut, hän kävi jokaisessa huoneessa ja työnsi kaviaariin dipattuja katkaravun kuoria onttojen verhotankojen sisään. Tämän jälkeen Edith siivosi keittiön ja lähti.

Kun Jake palasi uuden tyttöystävänsä kanssa, kaikki oli hienosti muutaman ensimmäisen päivän ajan.

Hiljalleen koti alkoi haista. He yrittivät kaikkensa: he siivosivat, moppasivat ja tuulettivat. Tuuletusaukot tarkistettiin kuolleiden jyrsijöiden varalta ja matot puhdistettiin. Ilmanraikastimia ripustettiin joka paikkaan. Tuholaistorjujat kutsuttiin paikalle, ja Jake ja tyttöystävä joutuivat muuttamaan muutamaksi päiväksi pois. He joutuivat jopa vaihtamaan arvokkaan villakankaisen kokolattiamattonsa. Mutta mikään ei auttanut.

Ystävät lakkasivat vierailemasta. Työmiehet kieltäytyivät tekemästä töitä talossa. Taloudenhoitaja sanoi itsensä irti.

Lopulta pariskunta ei enää itsekään kestänyt hajua, ja päätti muuttaa.

Kuukautta myöhemminkään – vaikka he olivat puolittaneet talon hinnan – he eivät olleet löytäneet haisevalle talolleen ostajaa. Sana levisi, ja lopulta paikalliset kiinteistövälittäjät kieltäytyivät vastaamasta heidän puheluihinsa. Lopulta he joutuivat lainaamaan valtavan summan rahaa pankilta ostaakseen uuden talon.

Edith soitti Jakelle ja kyseli, miten sujuu. Jake kertoi mätänevän talon tarinan. Edith kuunteli kohteliaasti, ja kertoi ikävöivänsä vanhaa kotiaan kovasti. Nainen sanoi olevansa halukas pienentämään avioero-ositustaan vastineeksi talosta.

Jake tiesi, ettei ex-vaimolla ollut käsitystäkään hajun karmivuudesta, joten hän suostui kymmenesosaan siitä, minkä arvoinen talo oikeasti oli – sillä ehdolla, että Edith allekirjoittaisi paperit vielä samana päivänä. Edith suostui, ja tunnin sisällä lakimiehet toimittivat tarvittavat paperit.

Viikkoa myöhemmin Jake ja hänen tyttöystävänsä katsoivat hymyillen, kuinka muuttofirma pakkasi kaikki tavarat viedäkseen ne heidän uuteen kotiinsa...

Mukaan lukien verhotangot.

Lue myös:

    Uusimmat