Tosielämän tarina: Seksisuhde varattuun mieheen

Miltä tuntuu olla varatun miehen rakastajatar? Nuori nainen, joka päätyi suunnittelematta seksisuhteeseen naimisissa olevan miehen kanssa, kertoo Helmelle tarinansa.

Karoliina, 28, on seksisuhteessa itseään muutaman vuoden vanhempaan mieheen. Mies on komea, menestynyt – ja naimisissa. Miten Karoliina oikein päätyi tällaiseen tilanteeseen?

Kaikki alkoi yhdenillansuhteesta. Näyttävä, pitkä mies ystävineen tuli juttelemaan Karoliinan seurueelle baarissa. Mies tarjosi juomaa ja flirttaili täysillä. Karoliina ja mies huomasivat tuntevansa vetoa toisiinsa.

– Mies teki melko pian selväksi, että hän on naimissa. Se ei ollut hänelle ongelma. Lähinnä hän halusi tietää, onko se minulle ongelma, Karoliina selventää.

Hetken aikaa Karoliina myöntää miettineensä, ettei voi lähteä naimisissa olevan miehen matkaan. Toisaalta, miksi ei? Karoliina halusi pelkkää seksiä, ja väärintekijähän on erityisesti naimisissa oleva mies, ei hän. Yhdessä vietetty yö oli mahtava. Seuraavana aamuna, vastoin odotuksia, mies halusi Karoliinan numeron.

– En silti ajatellut, että hän ottaisi yhteyttä. Kyseessä näytti olevan varsinainen pelimies. Puhelin piippasi kuitenkin jo samana päivänä. Pian päädyimme jälleen samaan sänkyyn – ja seksi oli taas todella onnistunutta.

Kylmä suhtautuminen tärkeää

Karoliinan ja rakastajan suhde on kestänyt noin kuusi kuukautta. He näkevät muutaman viikon välein seksin merkeissä. Seksi on edelleen erittäin hyvää. Eikö Karoliina tunne huonoa omaatuntoa siitä, että on osallisena aviopetokseen?

– Olen oikeastaan kylmettänyt itseni asian suhteen aika voimakkaasti ja voin myöntää olevani itsekäs. Olen sinkku, mutta haluan seksiä.

Karoliina on ollut itsekin yllättynyt siitä, miten kylmästi hän on voinut suhtautua asiaan. Toisaalta suhde on vain pieni osa Karoliinan elämää. Miehen kanssa nähdään muutaman viikon välein, joten asia ei ole läsnä päivittäin.

– Seksisuhteet sinkkumiesten kanssa ovat sekavia, mutta naimisissa olevan miehen kanssa kaikki on selvää. Kyse on pelkästä seksistä, hän sanoo.

Miehen vaimosta Karoliina ei tiedä oikeastaan mitään muuta kuin sen, ettei hän ole seksuaalisesti kovin avomielinen. Joskus Karoliina on miettinyt, minkälainen vaimo mahtaa olla. Miltä hän näyttää ja mitä hän tekee työkseen? Liika tieto vaimosta saattaisi kuitenkin inhimillistää häntä. Karoliina ei halua miettiä vaimoa liikaa, eikä hän osaa asettaa itseään vaimon asemaan.

– Uskon kuitenkin, että vaimon on pakko tietää, minkälaisen miehen on nainut. Mies viettää hyvin sinkkumaista elämää juhlien runsaasti, vaikka sormus kimmeltää sormessa. En usko olevani hänen ainoa rakastajattarensa.

Pettäjän sielunmaisema mietityttää

Suhteen tulevaisuudesta Karoliina ei toistaiseksi osaa sanoa. Hän on alkanut miettiä, miten epäreilua on, että seksisuhteen mies viettää kaksoiselämää: sinkkuelämää vieraiden naisten kanssa ja avioelämää vaimonsa kanssa. Miksi mies on alun perin edes mennyt naimisiin, jos haluaa elää kuten elää?

– Tavallaan mielestäni on väärin, että mies saa kaiken. Seksi on kuitenkin hyvää, joten aion nauttia hänestä vielä jonkun aikaa, Karoliina sanoo.

Ystävilleen Karoliina on kertonut suhteesta valikoivasti, koska hän tietää, että osa tuomitsisi sen.

– Suhteen "moraalittomuutta" en juurikaan mieti. Itse kuitenkin ajattelen niin, että pyrkisin lopettamaan parisuhteeni, jos tuntisin tarvetta pettää. Toisaalta en välttämättä usko siihen, että ihminen olisi tarkoitettu yksiavioiseksi. Jos näin olisi, niin miksi niin monet pettävät?

Karoliina ei osaa ajatella, että hän voisi hajottaa miehen avioliiton. Mies on myös tehnyt selväksi, että hän on sitoutunut avioliittoonsa – vaikka käytöksestä voisi muuta päätellä.

Hiipivät tunteet hankaloittavat suhdetta

Seksisuhde tulee ehdottomasti loppumaan, jos Karoliina kohtaa miehen, jonka kanssa haluaa alkaa seurustella. Toistaiseksi järjestely on toiminut melko hyvin. Karoliina haluaa pitää suhteen seksipainotteisena: hän ei todellakaan halua miestä omakseen.

– Toistaiseksi ainoa ongelma on ollut, kun mies jossain vaiheessa innostui ottamaan minuun hiukan liian usein yhteyttä. Kielsin häntä tekemästä näin. Aloin jo pelätä, että hän olisi kehittänyt liikaa tunteita minua kohtaan, Karoliina sanoo.

On kuitenkin harvinaista, ettei seksisuhteissa tulisi mukaan minkäänlaisia tunteita. Karoliina myöntää, että hänelläkin on lämpimiä tunteita miestä kohtaan, mutta missään tapauksessa ei voi puhua rakastumisesta. Mustasukkaisuutta Karoliina ei tunne, koska rakastaja on niin selkeästi toisen naisen omaisuutta. Joskus yksinäisten iltojen hetkinä Karoliina saattaa kuitenkin kaivata häntä.

– Mies ei kuitenkaan ole sellainen, jonka kanssa edes haluaisin seurustella. Vaikutamme aika erilaisilta ihmisiltä, eikä meillä ole kovin paljoa yhteistä. Mielestäni varatun miehen rakastajattareksi ei kannata edes alkaa, jos miehen haluaa omakseen, hän sanoo.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja