Tosi-tv-tähti muutti hulppeaan kartanoon julkkisten keskelle

Beverly Hillsin täydellinen nainen, Adrienne Maloof, on hankkinut itselleen uuden ökykartanon avioeronsa jälkimainingeissa. Uuden kodin naapurustossa asuu muitakin julkisuuden henkilöitä.

Beverly Hillsin täydellisistä naisista tuttu Adrienne Maloof on löytänyt uuden ökyasunnon. Hiljattain avioerosta yhdessä miehensä Paul Nassifin kanssa sopinut Maloof sai ex-puolisonsa kanssa myytyä entisen kotitalonsa huimalla 15 miljoonalla eurolla ja nyt nainen vaihtaa maisemia. Vanhan kartanon naapurissa asui Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjaa Maloofin kanssa tähdittävä Lisa Vanderpump, mutta uudenkin kodin lähettyvillä asuu nimekkäitä henkilöitä. Maloofin uusi majapaikka sijaitsee edelleenkin Beverly Hillsissä ja naapurustoon kuuluvat näyttelijä Charlie Sheen, seurapiirikaunotar Paris Hilton ja Guns N' Rosesin kitaristina tunnettu Slash.

Hulppea, yli 900-neliöinen kartano on kolmikerroksinen ja siinä on oma teatteri, kirjasto ja upea takapiha. Maloof maksaa asunnostaan vuokraa yli 15 000 euroa kuukaudessa, mutta hänellä on myös optio ostaa kartano viidellä miljoonalla eurolla.

torstaisin AVAlla klo 20.00.

Jäikö edellinen jakso näkemättä? Katso jakso Katsomosta!

LUE MYÖS:

AVA

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat