Tosi-tv-tähdet Heidi Montag ja Spencer Pratt saivat toisen lapsensa

Tosi-tv-tähdet Heidi Montag ja Spencer Pratt saivat perheenlisäystä. 

Tosi-tv-tähtinä tunnettu pariskunta, Heidi Montag, 36, ja Spencer Pratt, 39,  sai pojan 17. marraskuuta. 

– Heidi sai poikavauvan torstaina 17. marraskuuta klo 11.31. Hän painaa noin 3430 grammaa. Synnytys oli helppo, ja se kesti noin 45 minuuttia. Äiti ja vauva ovat onnellisia ja terveitä, heidän edustajansa kertoi Entertainment Tonightille. 

Alla olevan kuvan Montag on julkaissut 17. marraskuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunta sai ensimmäisen poikansa, Gunnerin, vuonna 2017. Montag ja Pratt ovat kärsineet vuosien varrella myös lapsettomuudesta. Montag on käyttänyt lapsettomuuteensa myös epätavallisempia menetelmiä, kuten syönyt raakaa maksaa ja biisonin sydäntä. 

– Olen yrittänyt tulla raskaaksi yli puolitoista vuotta. Olen valmis kokeilemaan erilaisia ​​asioita, Montag kertoi Peoplelle maaliskuussa.

Montag ilmoitti raskausuutisistaan ​​kolme kuukautta myöhemmin ja kertoi Instagram-seuraajilleen, miten hän itki hysteerisesti saatuaan postiivisen testituloksen.

– Gunner kysyi minulta, miksi itken, ja sanoin hänelle, että olin niin onnellinen, koska hänestä tulee isoveli! Olemme kaikki enemmän kuin innoissamme. Olen niin kiitollinen! Olemme niin innoissamme tulevasta matkasta. Olen toivonut ja rukoillut tätä hetkeä niin kauan, hän kirjoitti kesäkuussa.

Montag ja Pratt menivät naimisiin marraskuussa 2008. Pariskunta tuli tunnetuksi The Hills -tosi-tv-sarjasta.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat