Tosi-tv-blondi haluaa Frasier-tähden pysyvän poissa kodistaan

Beverly Hillsin täydellisistä naisista tuttu Camille Grammer riitelee edelleen ex-mies Kelsey Grammerin kanssa. Tällä kertaa nainen yrittää saada Kelseyn pysyvän perheineen poissa kodista, jonka pari jakoi ennen yhdessä.

Frasier-tähti Kelsey Grammer haluaisi perheineen muuttaa miehen ja tämän ex-vaimon Camille Grammerin yhteiseen kotiin. Camille haluaakin nyt oikeuden estävän Kelseytä ja tämän uutta perhettä muuttamasta 990 neliön kartanoon, jossa ex-pari aiemmin yhdessä asui. Kelsey osti juuri samalta alueelta toisenkin talon, mutta rahavaikeuksissa oleva näyttelijä haluaisi vuokrata sitä ja säästää rahaa asumalla Kayte-vaimonsa ja Faith-tyttärensä kanssa hänen ja ex-vaimo Camillen talossa. Talon asuntolainasta puoliksi vastaava Camille ei luonnollisestikaan ole ajatuksesta innoissaan.

Yli 12 miljoonan arvoinen talo on varsinainen rahareikä ex-pariskunnalle ja kartano menettää Camillen mielestä arvoaan, jos Kelsey päästetään asumaan sinne. Lisäksi Camille on sitä mieltä, että myynnissä oleva talo voi olla vaikeampi saada kaupaksi, jos siellä asutaan.

Tällä hetkellä AVAn torstai-illoissa pyörivät Beverly Hillsin täydellisten naisten ensimmäisen tuotantokauden viimeiset jaksot.

Jäikö edellinen jakso näkemättä? Katso jakso Katsomosta!

Sarja jatkuu toisen kauden jaksoilla 31.12. alkaen. Toisella tuotantokaudella Camillen avioliitto näyttelijä Kelsey Grammerin kanssa on jo tullut tiensä päähän, ja Camille yrittää sopeutua elämään avioeron jälkeen.

AVA

Lähde: tmz.com, femalefirst.co.uk

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja