Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Tosca-mustaherukkapiirakka

Julkaistu 18.01.2005 13:35(Päivitetty 18.01.2005 16:33)

Pohja:

  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl sokeria
  • 100 g margariinia
  • 1 keltuainen

Täyte:

  • 5 dl mustaherukoita
  • 5 cl mustaherukkalikööriä

Tosca:

  • 75 g margariinia
  • 130 g pähkinä- tai mantelirouhetta
  • 0,75 dl sokeria
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 rkl maitoa

1. Sekoita pohjataikinan vehnäjauhot ja sokeri keskenään. Nypi jauhojen joukkoon voi ja sekoita lopuksi kananmunan keltuainen. Anna taikinan tasaantua 30 minuuttia kylmässä.

2. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Tue reuna foliopaperilla ja esipaista pohjaa uunin alaosassa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

3. Survo täytteen mustaherukat ja sekoita joukkoon likööri.

4. Sulata toscakuorrutuksen margariini ja sekoita joukkoon muut ainekset.

5. Poista esipaistetun pohjan reunoilta folio, täytä pohja marjatäytteellä ja levitä päälle toscakuorrutus.

6. Paista piirasta 225 asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes toscakuorrutus on saanut pintaansa kauniin kullanruskean värin.

7. Tarjoa haaleana jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Resepti: Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liitto

Lisää aiheesta:

Yksi ratsia poiki 92 liikennevirhemaksua Kehä II:lla – tähän mokaan autoilijat sortuivat"Punalappuhyökkäys" Salossa: S-marketissa meni kuppi nurin, kun asiakkaat keksivät porsaanreiänLaaja raportti paljastaa kuolonkolareiden syyt – "Nopeusrajoituksen noudattaminen ei takaa turvallisuutta"Terveyspommit, joita kannattaa nyt napata ostoskoriin – Henri Alén ylistää: "Mielettömiä"Mikä ihmeen Singles' Day? Tästä on kyseTaas varoitus Labubu-kopioista – sisältävät terveydelle haitallisia aineita
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 13:31
    Liikennevalvonta

    Yksi ratsia poiki 92 liikennevirhemaksua Kehä II:lla – tähän mokaan autoilijat sortuivat

  • 09:50
    Ruokakauppa

    "Punalappuhyökkäys" Salossa: S-marketissa meni kuppi nurin, kun asiakkaat keksivät porsaanreiän

  • 08:46
    Liikenneonnettomuudet

    Laaja raportti paljastaa kuolonkolareiden syyt – "Nopeusrajoituksen noudattaminen ei takaa turvallisuutta"

  • 06:49
    Ruoka

    Terveyspommit, joita kannattaa nyt napata ostoskoriin – Henri Alén ylistää: "Mielettömiä"

  • Eilen20:15
    Shoppailu

    Mikä ihmeen Singles' Day? Tästä on kyse