Tori Spelling: Ystäväni eivät tulleet häihini

Beverly Hills 90210 -sarjasta supertähteyteen ponnahtanut Tori Spelling tähdittää parhaillaan AVAn ohjelmaa, jossa hän työskentelee miehensä Dean McDermottin kanssa hääsuunnittelijoina. Naisen omat häät eivät menneet täysin käsikirjoituksen mukaan...

Tori Spelling kokeilee AVA-sarjassaan uraa hääsuunnittelun parissa. Mukana menossa on naisen aviomies Dean McDermott.

Vaikka Spellingin oma avio-onni kukoistaakin, hän kertoo Radaronline.comissa, että avioliitolla on ollut varjopuolensa: naisen entiset Beverly Hills 90210 -työkaverit eivät ole olleet häneen yhteydessä sen jälkeen, kun hän avioitui McDermottin kanssa.

– Se on outoa. Olimme kaikki hyviä ystäviä 90210:n aikaan ja olimme ystäviä 90210:n jälkeen. He kaikki tulivat ensimmäisiin häihini, Spelling muisteli KIIS FM:n On Air with Ryan Seacrest -showssa.

– Sitten menin naimisiin Deanin kanssa, enkä tiedä mitä tapahtui. Menetin kollegani, Spelling tilitti, mutta huomautti, että on edelleen väleissä näyttelijä Jennie Garthin kanssa.

Lisäksi Spelling paljasti pelkäävänsä, että hänen aviomiehensä pettää häntä.

– Olen normaali tyttö, me murehdimme sellaisista asioista. Tiedäthän sinä, millaisia tytöt ovat. Tytöt ovat mustasukkaisia, Spelling sanoi.

Spelling avioitui McDermottin kanssa vuonna 2006 vain kuukausi sen jälkeen, kun hän erosi eksästään Charlie Shanianista.

sunnuntaisin kello 15.00 ja 15.45.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja