TOP 5: Nämä merkit paljastavat ettet ole vaimomatskua!

Eikö kosintaa näy, ei kuulu? Nämä viisi merkkiä paljastavat, ettei naisessa ole potentiaalista vaimomatskua. Tietyt luonteenpiirteet kuten kateus ja kevytmielisyys eivät katoa ihmisestä, vaikka vasemmassa nimettömässä komeilisi kihlasormus.

Astuminen alttarille valkoisissa on varmasti monen naisen haave jo pienenä koetuista prinsessaleikeistä saakka. Kuitenkin tietyt erityis- ja luonteenpiirteet voivat olla varoittavia esimerkkejä siitä, ettei avioelämästä tulisi leppoisaa. Koska avioliitto on omistautumista toiselle "niin myötä- kuin vastoinkäymisissä, kunnes kuolema meidät erottaa", nämä tietyt tulevan avioliiton viisi kuoleman syntiä paljastavat sen, ettei nainen ole mainiota vaimomateriaalia. Ja kyllä, mies pistää merkille nämä asiat.

1. Kevytmielisyys

Nainen, jolla on vaikeuksia sitoutua esimerkiksi työhönsä, ystävyyssuhteisiinsa tai jopa hiustyyliinsä, ei ole miehen mielestä paras ihminen vannomaan ikuista rakkautta ja uskollisuutta alttarilla. Jos hänen menneisyyteensä liittyy hyvin paljon lyhytaikaisia työsuhteita tai hänen kaveripiirinsä muuttaa muotoaan alati, tämä saattaa viitata siihen että hän ei osaa pysyä paikoillaan: aloille asettuminen ei ole luontaista tällaiselle häilyvälle persoonalle.

Vaikka hän jäisi seisomaan miehensä rinnalle, saattaa hänen elämänarvonsa ja epävakaisuutensa vaikuttaa aviomiehen elämään negatiivisesti, aiheuttaen stressiä ja mielipahaa.

2. Mustasukkaisuus

Jos nainen on mustasukkainen jokaisesta vastaan kävelevästä kauniimman sukupuolen edustajasta, ei kihlasormus sormessa (vaikka näin voisi luulla!) syö mustasukkaisuuden siemeniä hänestä tai saa häntä tuntemaan oloaan yhtään sen turvallisemmaksi.

Terve mustasukkaisuus suhteessa on tervetullutta, jopa toivottua, mutta jos toinen nainen on naisellesi susi, kannattaa miettiä millainen yhteinen tulevaisuutenne tulisikaan olemaan. Hyvän puolison luonteenpiirteisiin kun ei kuulu olla verille asti omistushaluinen tai sairaalloisen irrationaalinen. Jos mies ei ole antanut mitään syytä olla mustasukkainen, kannattaa myöntää, että kyseinen piirre on naiseen istutettu, eikä siitä pääse eroon vaikka sen yrittäisi repiä juurineen ulos hänestä.

3. Sukupuolivietit eivät kohtaa

Seksi on tärkeä osa parisuhdetta, sitä ei käy kieltäminen. Jos kemianne sopivat yhteen valkoisten lakanoiden välissä, on todennäköistä että mies haluaa herätä joka aamu vierestäsi, lopun elämänsä. Jos kuitenkin mieltymyksenne sängyssä eroavat karusti, libidonne eivät kohtaa tai muutoin seksi enemmän suorittamista kuin rakastelua, kannattaa miettiä kannattaa sellaisen ihmisen kanssa edes astella alttarille.

Seksiongelmiin löytyy paljon toimivia neuvoja ja vinkkejä sekä ajan kanssa pariskunnan seksikin usein paranee, mutta jos ongelma on yhteisissä kemioissanne, kannattaa vaihtaa lakanat.

4. Ystävien mustamaalaaminen

Naisesta, joka siedä miehen ystäviä tai anna heidän viettää yhteisiä poikieniltoja, voi tulla vaimo joka ei hyväksy aviomiehellään elämää avioliiton ulkopuolella. Vaikka nainen ei tulisikaan miehen ystävien kanssa toimeen mitä parhaiten, ei hän saa estää miestä viettämästä aikaa heidän kanssaan tai syyttä suotta mustamaalata heitä. Naisen tulee luottaa puolisonsa arviointikykyyn – ja näin ollen myös tämän ystäviin. Tilanne voi vain pahentua papin aamenen jälkeen.

5. Tarve muuttaa toista

Jos nainen alituiseen nipottaa miehen ulkonäöstä, käytöksestä, persoonallisuudesta, urasta, ystävistä, tavoista, leikatuista varpaankynsistä – se antaa mielikuvan, ettei mies ole hänelle tarpeeksi hyvä. Jokainen voi kehittyä ihmisenä ja usein oikea, hyvä kumppani tekee sinusta paremman ihmisen – ja päinvastoin. Ihminen voi muuttua, mutta ketään ei pysty muuttamaan.

Mieti, ovatko toiveesi kumppanin muutoksesta edes järkeenkäypiä. Mitä jos miehesi haluaa lapsia, mutta sinä et? Ennen astumista avioliiton auvoiseen satamaan kannattaakin miettiä kuinka paljosta olet valmis luopumaan kumppanisi tähden. Voi onko rakkaus luopumista?


Lue myös:


AVA

Lähde: Askmen

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja